Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  05:27:33

Αντζελίνα Τζολί και Δήμητρα Ματσούκα έπαψαν να είναι μόνες. Με το 47χρονο πρωτογιό του Σωκράτη Κόκκαλη, Πέτρο μαζί η 43χρονη ταλαντούχος ηθοποιός. Κύριο

Γνωστός αλλά όχι μεγάλο όνομα ηθοποιός, με σκηνοθετικές φιλοδοξίες φέρεται ως νέος σύντροφος της 42χρονης διάσημης ηθοποιού, ακτιβίστριας και σκηνοθέτριας.

Υπάρχουν και τέτοιες αγωνίες... Σε νέα ερωτική σχέση, με δεσμό φέρεται η Αντζελίνα Τζολί μετά το διαζύγιό της από τον Μπρατ Πιτ, που η ίδια επιζήτησε με αρχικές ψευδείς κατηγορίες, τις οποίες ανακάλεσε ή εγκατέλειψε σύντομα. Οι φήμες για τη νέα σχέση της ζωηρής γενικώς ηθοποιού-με πλήθος από σκιές για την ερωτική της ζωή από εικοσαετίας και πλέον- τώρα, με τον ηθοποιό Τζάρεντ Λέτο συζητούνται έντονα στο Xόλιγουντ.

Το περιοδικό Star έκανε την αποκάλυψη για το ειδύλλιό τους αλλά χωρίς απόλυτη βεβαιότητα.. Σύμφωνα με όσα αναφέρει, η φλόγα σιγόκαιγε μεταξύ τους και ο Τζάρεντ βοηθά την Αντζελίνα να ξεπεράσει τον πόνο του χωρισμού της από τον Μπραντ Πιτ, χωρίς όμως να αναφέρεται σε πολλές λεπτομέρειες..
"Τους ενώνουν πολλά. Τόσα που κάνουν τον ηθοποιό να είναι ο ιδανικός για εκείνη. Ο Τζάρεντ μάλιστα ήταν στο πλευρό της Αντζελίνα όταν βρισκόταν σε διαδικασίες έκδοσης του διαζυγίου", αναφέρει το δημοσίευμα.

Τα δημοσιεύματα λοιπόν, δειλά δειλά έχουν αρχίσει να αναφέρουν το όνομα του Τζάρεντ Λέτο, κάτι που σύμφωνα με το «Hollywood Life» που πρωτοανέδειξε την ανεπιβεβαίωτη για την ώρα είδηση δε θα ξάφνιαζε ιδιαίτερα τον πρώην σύζυγό της, αφού «πάντα ήξερε ότι η Αντζελίνα ήθελε τον Τζάρεντ.»
Στο μεταξύ, έχουν «συναντηθεί» όλοι μαζί στην περιβόητη selfie της Έλεν ΝτεΤζένερις στα βραβεία Oscar του 2014!

Ο Τζάρεντ Λέτο μόλις που διακρίνεται αριστερά, ενώ δεξιά βρίσκεται ο Μπραντ Πιτ με την Αντζελίνα Τζολί δίπλα του να χαιρετάει

Από την άλλη, το περιοδικό Star επικαλείται μία άλλη πηγή από το οικείο τους περιβάλλον που υποστηρίζει ότι εξαρχής υπέβοσκε ενδιαφέρον μεταξύ Τζολί και Λέτο: «Υπήρχε πάντα μία φλόγα ανάμεσά τους. Τώρα, αυτές τις δύσκολες ώρες, για την Angie, φαίνεται σαν ο Jared να τη βοηθάει να ξεπεράσει όλα όσα αντιμετωπίζει. Έχουν τόσα κοινά οι δυο τους-τόσα πολλά που αισθάνομαι ότι ο Jared είναι ιδανικός άντρας για την Angie, αν είναι έτοιμη να δεχθεί ένα νέο έρωτα στη ζωή της».

Ο Τζάρεντ Λέτο Jared Joseph Leto, 26 Δεκεμβρίου 1971) είναι Αμερικανός ηθοποιός, τραγουδιστής και συνθέτης.[1] Ο Λέτο έχει εμφανιστεί σε χολιγουντιανές υπερπαραγωγές αλλά και σε μικρότερες παραγωγές. Έγινε γνωστός για το ρόλο του ως Τζόρνταν Καταλάνο στη νεανική δραματική σειρά My So-Called Life (1994). Αργότερα έκανε το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο How to Make an American Quilt (1995) και έλαβε καλές κριτικές για την ερμηνεία του στο Prefontaine (1997). To 2016 έπαιξε τον ρόλο του Τζόκερ στην ταινία Ομάδα Αυτοκτονίας (Suiside Squad).

Ο Λέτο έπαιξε δευτερεύοντες ρόλους στις ταινίες The Thin Red Line (1998) και Girl, Interrupted (1999) καθώς και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία τρόμου Urban Legend (1998) και έλαβε επαίνους από τους κριτικούς για το ρόλο του στο Requiem for a Dream (2000) του Ντάρεν Αρονόφσκι. Έχει συνεργαστεί με τον Ντέιβιντ Φίντσερ στις ταινίες Fight Club (1999) και Panic Room (2002). Άλλες ταινίες του είναι: American Psycho (2000), Highway (2002), Lord of War (2005), Lonely Hearts (2006), Chapter 27 (2007) και Mr. Nobody (2009). Το 2013 συμπρωταγωνίστησε στην ταινία Dallas Buyers Club για την οποία κέρδισε Χρυσή Σφαίρα Β' Ανδρικού Ρόλου καθώς και το Όσκαρ Β' Ανδρικού Ρόλου.

Ο Λέτο είναι ο βασικός τραγουδιστής και συνθέτης του συγκροτήματος Thirty Seconds to Mars. Σχημάτισε το συγκρότημα το 1998 στο Λος Άντζελες μαζί με το μεγαλύτερό του αδερφό Σάνον Λέτο. Κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ το 2002 και έλαβαν θετικές κριτικές. Το επόμενο άλμπουμ τους A Beautiful Lie (2005) έγινε πλατινένιο σε αρκετές χώρες. Το τρίτο άλμπουμ του συγκροτήματος This Is War κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2009.To 4o άλμπουμ τους με όνομα Love lust faith+Dreams κυκλοφόρησε το 2013 και έχει γίνει παγκόσμια επιτυχία. Επίσης ο Λέτο έχει σκηνοθετήσει μουσικά βίντεο του συγκροτήματος τα οποία ήταν υποψήφια για πολλά βραβεία όπως τα MTV Video Music Awards.
Ο Πέτρος Σωκράτη Κόκκαλη νέος σύντροφος της Δήμητρας Ματσούκα.

Είναι γνωστό πως η Δήμητρα Ματσούκα κρατά την προσωπική της ζωή, επτασφράγιστο μυστικό. Σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Realnews» αποκαλύπτει πως η διάσημο ηθοποιός βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Πέτρου Κόκκαλη, γιο του μεγαλοεπιχειρηματία Σωκράτη Κόκκαλη.

Η μία πληροφορία τούς ήθελε σε έξοδο για πότο σε ατμοσφαιρικό μπαρ, η άλλη να συντρώγουν σε ρεστοράν κοιτώντας ο ένας τον άλλον στα μάτια και μια τρίτη πηγή επιβεβαίωνε ότι εκείνος έχει βρεθεί πάνω από τρεις φορές στο θέατρο «Pantheon», όπου η όμορφη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη παράσταση «Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία», που σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Κανείς από τους δύο, μέχρι στιγμής, δεν έχει βγει δημόσια να επιβεβαίωση την είδηση, αλλά όσοι τους γνωρίζουν καλά λένε ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Πρόσφατα μάλιστα λέγεται πως πήγαν εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας.

Ο Πέτρος Κόκκαλης (1970) είναι επιχειρηματίας και παράγοντας του αθλητισμού.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και είναι γιος του επιχειρηματία και πρώην ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού Σωκράτη Κόκκαλη και της Σοφίας Σκούρα. Από την πλευρά του πατέρα του είναι εγγονός του Πέτρου Κόκκαλη, γιατρού και υπουργού στην κυβέρνηση βουνού ενώ από την πλευρά της μητέρας του είναι εγγονός του Σπύρου Σκούρα, ιδιοκτήτη της "Σκούρας Φιλμ" και πρώην προέδρου της ΑΕΚ. Σπούδασε ιστορία στο πανεπιστήμιο Hampshire και πραγματοποίησε μεταπτυχιακές σπουδές στην δημόσια διοίκηση στο Χάρβαρντ J.F.K. School of Government.

Το 1994 τοποθετήθηκε διευθυντής Marketing στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και το 1996 γενικός διευθυντής της εταιρείας. Αργότερα αναβαθμίστηκε στην θέση του αντιπροέδρου του Ολυμπιακού, θέση όμως από την οποία παραιτήθηκε το 2008.[3] Τον Σεπτέμβριο του ίδιου χρόνου παραιτήθηκε και από την προεδρία του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, αξίωμα στο οποίο είχε εκλεγεί δύο μήνες πριν. Την περίοδο 2000 - 2001 διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος της ΘΡΥΛΟΣ Α.Ε. Επίσης είναι μέλος του δ.σ. της Intralot, αντιπρόεδρος στο ίδρυμα Κόκκαλη ενώ έχει χρηματίσει και μέλος του συμβουλευτικού ιδρύματος της UEFA.[2] Το 2006 εξελέγη πρώτος πρόεδρος της Super League Ελλάδος
Είναι χωρισμένος και έχει δύο παιδιά.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline