Μετά το «δημόσιο ουρητήριο» στο πατρικό του Γκιουλέν. έφτιαξαν ήδη το «νεκροταφείο προδοτών» για τους καταραμένους πραξικοπηματίες! Να μη μπορούν να ησυχάσουν. Κύριο

«Να περνούν οι κάτοικοι της Πόλης απέξω και vα τους καταριούνται και αυτοί». Μισαλλόδοξος μιμητής ο δήμαρχος κατά τον μέντορα του μονοκράτορα Τ. Ερντογάν.

Πράξη και γρήγορα έγινε το... «Νεκροταφείο Προδοτών» τη δημιουργία του οποίου είχε αφήσει να εννοηθεί η δημοτική αρχή της Κωνσταντινούπολης, μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Η ιδέα του συγκεκριμένου νεκροταφείου ανήκει στον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τομπάς, και φαίνεται πως τού την έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Ορντού στη Μαύρη θάλασσα, ο οποίος απαγόρευσε να ταφούν στην περιοχή, οι νεκροί στρατιωτικοί που φέρονται να συμμετείχαν στο πραξικόπημα.
«Ο δήμαρχος της πόλης Ορντού δεν επέτρεψε την ταφή τους. Μια οικογένεια έθαψε τον συγγενή της στην αυλή του σπιτιού της. Συγχαίρω τον δήμαρχο» είχε σημειώσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τομπάς, μετά το πραξικόπημα.

Η ΑΠΟΚΡΟΥΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ.

Εχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο το πογκρόμ που ξεκίνησε εδώ και μέρες ο Ερντογάν. Το χειρότερο απ' όλα είναι η προσβολή των νεκρών, ακόμη κι αν αυτοί ανήκαν στους πραξικοπηματίες. Ετσι, η Δημοτική Αρχή της Κωνσταντινούπολης προχώρησε στη δημιουργία...«Νεκροταφείου Προδοτών»,. Χωρίς κανένα σεβασμό στον νεκρό αντίπαλο.
Την ιδέα του συγκεκριμένου νεκροταφείου στον δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τομπάς, φαίνεται πως έδωσε ο δήμαρχος της πόλης Ορντού στη Μαύρη θάλασσα, ο οποίος απαγόρευσε να ταφούν στην περιοχή, οι νεκροί στρατιωτικοί που φέρονται να συμμετείχαν στο πραξικόπημα.
«Ο δήμαρχος της πόλης Ορντού δεν επέτρεψε την ταφή τους. Μια οικογένεια έθαψε τον συγγενή της στην αυλή του σπιτιού της. Συγχαίρω τον δήμαρχο» είχε σημειώσει ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης, Καντίρ Τομπάς, μετά το πραξικόπημα.

«Εγώ έδωσα εντολή να βρεθεί ένας χώρος ταφής τον οποίο θα τον ονομάσουμε Νεκροταφείο Προδοτών. Έτσι οι περαστικοί θα καταριούνται τα κόκαλά τους που θα βρίσκονται εκεί. Έτσι δεν θα μπορούν να ησυχάσουν ούτε στον τάφο τους» είχε προσθέσει ο δήμαρχος, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Χουριέτ».

Ο συγκεκριμένος χώρος βρίσκεται στις ανατολικές συνοικίες της Πόλης, στην πίσω πλευρά ενός εργοταξίου για την κατασκευή στέγης αδέσποτων σκυλιών.

Στην είσοδο του χώρου γράφει με μεγάλα άσπρα γράμματα «Νεκροταφείο Προδοτών», ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι στα σημεία της ταφής απαγορεύεται η προσευχή, όπως είχε διατάξει η Διεύθυνση Θρησκευτικών Υποθέσεων.
Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα, μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιηθεί μόνο ένας ενταφιασμός. Ενός 34χρονου λοχαγού, πατέρα δύο παιδιών, τη σορό του οποίου αρνήθηκε να παραλάβει η η οικογένειά του.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline