Η κολλητή του Νικολόπουλου

Δεν μπορώ να καταλάβω, γιατί η Λένα ασχολείται διαρκώς με πράγματα που δεν την αφορούν. Από το πρωί ως το βράδυ σχολιάζει με μένος τους γάμους των ομοφυλοφίλων και δηλώνει θαυμάστρια του Νικολόπουλου που την είπε στον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου!

«-Αμάν ρε Λένα τι σε νοιάζει εσένα τι κάνει ο πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου; Επιστάτη στην κρεβατοκάμαρά του σε έβαλε; Αντί να πεις μπράβο στο παιδί που βρήκε το ταίρι του... Και επίσης είναι επίπεδο φρασεολογίας αυτό που χρησιμοποίησε ο Νικολόπουλος; Τι υπόκοσμος είναι αυτός! Τι απολίτιστος, ομοφοβικός, «...Εμπρός- πίσω» είναι ο τύπος! Λένα είσαι κατάπτυστη που έκανες ίνδαλμα τον Νικολόπουλο!»

«-Δεν ξέρω αν είναι τα πράγματα όπως τα λες, αγαπητή μου... Παρεμπιπτόντως ήθελα να σε ενημερώσω για κάτι που έμαθα προχθές και μπορεί να σε ενδιαφέρει...»

«-Τι πράγμα;»

«-Ξέρεις, ο Γιώργος που τα είχες πριν έξι μήνες και ήσουν πολύ ερωτευμένη και έλιωνες και είχες χάσει τα μυαλά σου...»

«-Τι συμβαίνει με τον Γιώργο;»

«-Τα έφτιαξε με τον Λευτέρη, τον συμφοιτητή μας από το Πανεπιστήμιο και δηλώνει σφόδρα ερωτευμένος!»

«-Τι έκανε λέει... Τον παλιο...., τον σιχαμένο, τον τρισάθλιο, να πάει να παντρευτεί στο Λουξεμβούργο, η παλιο...., η κρυφοσυκιά η μαραμένη...»

«-Χα, χα... Ωραίο επίπεδο!! Είσαι κολλητή του Νικολόπουλου και δεν το ήξερα;»

Τελικά, ίσως κρύβω μέσα μου κι εγώ έναν «απολίτιστο» Νικολόπουλο...

Όταν κάτι δεν μας αγγίζει, είμαστε πολιτισμένοι... Όταν όμως ο «πολιτισμός» μπει μέσα στο σπίτι μας, γινόμαστε Κόναν ο βάρβαρος... N'est-ce pas?

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline