Podemos: Γερμανία- ΔΝΤ κατά της Ελλάδας

Ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας εξέφρασε την στήριξή του στην ελληνική κυβέρνηση και στον εληνικό λαό, στο περιθώριο διαδήλωσης στη Μαδρίτη.

«Ορισμένες ευρωπαϊκές χώρες και το ΔΝΤ θέλουν "να στραγγαλίσουν" την Ελλάδα και να δώσουν ένα μάθημα στην ισπανική αριστερά, ώστε να αποφύγουν οποιαδήποτε εναλλακτική επιλογή στην οικονομική πολιτική που εφαρμόζεται στην Ευρώπη» κατήγγειλε ο επικεφαλής του ισπανικού κόμματος Podemos, Πάμπλο Ιγκλέσιας και συμπλήρωσε «Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η γερμανική κυβέρνηση επιτίθενται στη δημοκρατία. Καταστρέφουν το πολιτικό σχέδιο της Ευρώπης»

«Θα προσπαθήσουν να στραγγαλίσουν την Ελλάδα και φαίνεται πως θέλουν, προσπαθώντας να δώσουν ένα μάθημα και σε εμάς επίσης» δήλωσε και τόνισε ότι γίνεται μια προσπάθεια ταπείνωσης της Ελλάδας. «Σε αυτούς που θέλουν να φοβίσουν τους Ισπανούς τιμωρώντας τους Έλληνες, τους λέμε πως η Ισπανία δεν είναι η Ελλάδα, πως η Ισπανία έχει μια πολύ ισχυρή θέση στην Ευρώπη και πως δεν θα γονατίσουμε μπροστά στην Μέρκελ», πρόσθεσε.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline