Το ρίχνουν στα ταξίδια οι Κινέζοι

Οι Κινέζοι έκαναν περισσότερα ταξίδια στη χώρα τους το 2015, παρά της επιβράδυνση της οικονομίας της, σύμφωνα με έκθεση της κινεζικής τουριστικής ακαδημίας. Τα ίδια και φέτος ως γενική κοινωνική τάση εξόδου από την αχανή αλλά αποκλεισμένη σε πολλά χώρα τους.

Οι κάτοικοι των αστικών περιοχών έκαναν 2,48 δισεκατομμύρια ταξίδια στη χώρα το 2015, ενώ οι κάτοικοι των αγροτικών περιοχών πραγματοποίησαν 1,13 δισεκατομμύριο ταξίδια.

Ο μεγαλύτερος αριθμός τουριστών προήλθε από τις περιοχές του Πεκίνου, της Σαγκάης, του Γκουανγκντόνγκ, του Γιανγκσού και της Ζεγιάνγκ. Το τουριστικό εισόδημα ήταν υψηλότερο στο Γουανγκντόνγκ, το Γιανγκσού, τη Ζεγιάνγκ, τη Σαντόνγκ και το Σιτσουάν.

Οι ανατολικές περιφέρειες είχαν τα υψηλότερα τουριστικά έσοδα πέρυσι, που αντιστοιχούσαν στο 46,35% των συνολικών εσόδων.
Τη χειρότερη επίδοση είχε η βορειοανατολική περιοχή, τα έσοδα της οποίας από τον τουρισμό ανήλθαν μόλις στο 6,83% των συνολικών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline