Η Νανά Μούσχουρη αποχαιρετά τον Σαρλ Αζναβούρ

Πως η διάσημη Ελληνίδα Νανά Μούσχουρη αποχαιρέτησε τον παλιό της φίλο και σπουδαίο φιλέλληνα Σαρλ Αζναβούρ, του οποίου η αδελφή γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου βρέθηκαν για καιρό οι γονείς του. «Όπου κι αν είναι, θα παραμείνει αυτός ο τέλειος φίλος και όπου κι αν είμαι θα τον ακολουθώ», ανέφερε η σπουδαία Ελληνίδα ερμηνεύτρια. «Τα τραγούδια του Σαρλ Αζναβούρ είναι αιώνιου κάλλους» δήλωσε η Νάνα Μούσχουρη, αποχαιρετώντας τον τραγουδιστή, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 94 ετών. «Ο Σαρλ δεν θα μας εγκαταλείψει ποτέ. Έφυγε πέρα από τον ουρανό για να ξανασυναντηθεί με τα άλλα αστέρια, με τόσους φίλους για να ζήσει την μποέμικη ζωή του και να παρατείνει τη νεότητά του» είπε η Μούσχουρη, η οποία έχει ερμηνεύσει πολλά τραγούδια του Αζναβούρ. «Τα τραγούδια του είναι δώρα που μας συντροφεύουν», πρόσθεσε.

«Μέσα από τις μελωδίες και τα κείμενα μιας λεπτότατης φινέτσας, πλούσιας σε αλήθειες και ανθρώπινη σοφία, εμπλούτιζε ανέκαθεν τη ζωή μου», συνέχισε. «Όπου κι αν είναι, θα παραμείνει αυτός ο τέλειος φίλος και όπου κι αν είμαι θα τον ακολουθώ, θα τον τραγουδάω με τη βαθύτερη ταπεινότητα και τη βαθύτερη αγάπη. Αυτήν την αγάπη που τόσο θεϊκά έγραψε και τραγούδησε σε όλη του τη ζωή. Αυτήν την αγάπη που μας πρόσφερε για πάντα. Είναι φίλος μου, είναι ο φίλος όλων μας», κατέληξε η Ελληνίδα τραγουδίστρια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline