Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018  19:56:44

Δεν δικαιολογούνται οι διαρκείς αυξήσεις των καυσίμων τόσο από τις διεθνείς τιμές στο πετρέλαιο τόσο και σε σύγκριση με τις τιμές σε άλλες χώρες όσο και με την κάποπια σταθερότητα στις διεθνείς τιμές.

Ο SSM και οι Ευρωπαίοι τραπεζίτες το ξεκαθάρισαν στους Έλληνες ομολόγους τους και στους εκπροσώπους επιχειρηματικών κλάδων που τους συνόδευαν στη Φρανκφούρτη.

Έντονη αντιπαράθεση σημειώθηκε στη Βουλή ανέμεσα στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργο Σταθάκη και την βουλευτή της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή το θέμα των πλειστηριασμών κατά την συζήτηση για το πολυνομοσχέδιο.

Θα συνεχισθούν και σε άλλα νεκροταφεία της επαρχίας οι αποστολές από τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ για εισοδήματα χωρίς αποδείξεις και τιμολόγια στα νεκροταφεία. Στο πρώτο στόχαστρο οι γυναίκες που ανάβουν τα καντήλια.

Την προσδοκία του να δει περισσότερους αμερικανούς τουρίστες στην Ελλάδα, εκφράζει o πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, με αφορμή την κατάταξη της χώρας μας, από το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, στις πιο ασφαλείς χώρες για ταξίδια.

Μετακινήσεις, ενισχύσεις και διευκολύνσεις στα Καζίνο Θεσσαλονίκης, Ρίο Πατρών, Λουτρακίου κ.α. Οι αλλαγές στις άδειες λειτουργίας σε αυτά που ήδη λειτουργούν. 

Σελίδα 1 από 164