Τρίτη 16 Απριλίου 2024  10:21:59

Οδηγός για την ανακαίνιση του σπιτιού σας!

Το Douleutaras.gr, η ελληνική online πλατφόρμα υπηρεσιών που σου βρίσκει τον κατάλληλο επαγγελματία για oποιαδήποτε δουλειά χρειάζεσαι, μόλις δημοσίευσε τον πρώτο της ηλεκτρονικό οδηγό με τίτλο : "2016 Δημιουργικές Τάσεις για την Ανακαίνιση Σπιτιού".

Για τον οδηγό τους, οι Έλληνες "δουλευταράδες", σε συνεργασία με επιλεγμένους και αξιολογημένους επαγγελματίες, διερεύνησαν ενδελεχώς χιλιάδες εργασίες για το σπίτι, οι οποίες αναρτήθηκαν στην πλατφόρμα, λαμβάνοντας υπόψη κριτήρια όπως είναι οι προδιαγραφές της κάθε εργασίας, το κόστος τους, αλλά και οι γνώμες των ίδιων των πελατών, αφού υλοποίησαν τις εργασίες τους. Το αποτέλεσμα είναι ένας πλήρης και ενημερωμένος οδηγός, ο οποίος απαντά σε πολλά και ενδιαφέροντα ερωτήματα :

● Ποιες είναι οι δημοφιλέστερες εργασίες ανακαίνισης κουζίνας ;
● Με ποιο τρόπο θα φωτίσεις καλύτερα το σαλόνι σου;
● Ποια είναι τα κορυφαία χρώματα για τους εσωτερικούς τοίχους του σπιτιού σου;
● Ποια είναι η τιμή αγοράς για την ανακαίνιση μπάνιου ανά τετραγωνικό ;
● Πόσες διαφορετικές κατασκευές από γυψοσανίδα υπάρχουν ;
● Πόσο θα κοστίσει η ολική ανακαίνιση της κατοικίας σου ;

Οι "2016 Δημιουργικές Τάσεις για την Ανακαίνιση Σπιτιού" κάνουν τα αποκαλυπτήρια των επερχόμενων τάσεων στην ανακαίνιση και τη διακόσμηση σπιτιού για τη φετινή χρονιά και δίνουν μοναδικές ιδέες σε οποιονδήποτε ενδιαφέρεται να βελτιώσει το σπίτι του εύκολα, οικονομικά και δημιουργικά.Ο οδηγός ανακαίνισης του Douleutaras.gr, διατίθεται εντελώς δωρεάν μέσω διαδικτύου και περιλαμβάνει όλα όσα θέλει κανείς να γνωρίζει για το σπίτι του το 2016 !

guide-home

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline