Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  00:46:09

Ο Μίλτος Λογιάδης διευθυντής στο Μέγαρο Μουσικής

Ο αρχιμουσικός Μίλτος Λογιάδης θα είναι ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Παράλληλα η Αννα Καφέτση αναλαμβάνει την ευθύνη για τα εικαστικά του Μεγάρου, όπως αποφασίστηκε απο το ΔΣ στη συνεδρίαση της προηγούμενης Τρίτης.


Τα καθήκοντά τους αναλαμβάνουν στο αμέσως επόμενο διάστημα, αφού διευθετηθούν πρακτικά ζητήματα σχετικά με τις οργανικές τους θέσεις, αλλά και η παραίτηση του Μίλτου Λογιάδη από το Δ.Σ. του Μεγάρου, πριν τοποθετηθεί επισήμως την 1η Ιουλίου στη νέα του θέση, σύμφωνα με την επικοινωνία του iefimerida.gr με το Μεγαρο Μουσικής.

Ο Μίλτος Λογιάδης, αρίστευσε στη Μουσική Ακαδημία του Μονάχου όπου διορίστηκε και ως επίκουρος καθηγητής. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως μόνιμος μαέστρος για δύο χρόνια στην Όπερα της Ουλμ. Το 1992, επέστρεψε στην Ελλάδα για να συνεργαστεί με την Ορχήστρα των Χρωμάτων. Έχει πραγματοποιήσει σημαντικές πρώτες πανελλήνιες εκτελέσεις έργων Ελλήνων και ξένων συνθετών. Έχει διευθύνει την Ορχήστρα της Βαυαρικής Ραδιοφωνίας, την Ορχήστρα της Βασιλικής Όπερας της Δανίας, την Ορχήστρα της Όπερας του Αμβούργου, τη Συμφωνική Ορχήστρα της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, την Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΕΡΤ, την Κρατική Ορχήστρα Θεσσαλονίκης, την Καμεράτα, το Μουσικό Σύνολο Νίκος Σκαλκώτας. Είναι καθηγητής στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου στο μάθημα διεύθυνσης ορχήστρας.

Στα πρότζεκτ που αφορούν στα εικαστικά η πρώην Διευθύντρια του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης Αννα Καφέτση. Με πτυχίο φιλοσοφικής, μεταπτυχιακά στην Αισθητική και την ιστορία της Τέχνης στη Σορβόνη και Doctorat d'etat, έφορος πολλών εκθέσεων, επιμελήτρια και συγγραφέας πολλών εκδόσεων, η Αννα Καφέτση, αναλαμβάνει δράση.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline