Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  07:55:09

Πως διατηρούσε το στύλ της η Οντρεϊ Χέπμπορν

Αξεπέραστη και διαχρονική, η Οντρεϊ Χέπμπορν είναι μια από τις προσωπικότητες που κάθε γυναίκα θαυμάζει για το ασυναγώνιστο στυλ της. Δεν ήταν, όμως, μόνο η μοναδικότητα της κομψής της εμφάνισης αλλά και το σώμα που τη βοηθούσε να φορά τα πάντα με άποψη.

Το style icon, πέρα από την αίσθηση της ομορφιάς και της μόδας, είχε διατροφικές συνήθειες οι οποίες τη βοηθούσαν να διατηρηθεί στα κιλά της, παρά τη λατρεία για τα μακαρόνια και για τις σοκολάτες.

Ποια ήταν τα μυστικά της Οντρεϊ για υγιή και αδύνατη σιλουέτα;
Νερό και φρέσκα φρούτα

Η ημέρα της σταρ άρχιζε πάντα με ένα ποτήρι νερό και ύστερα ακολουθούσε ένα απλό πρωινό από φρέσκα φρούτα. Για μεσημεριανό και βραδινό προτιμούσε σούπες και σαλάτες, ενώ για το τέλος υπέκυπτε στον πειρασμό ενός κομματιού μαύρης σοκολάτας.

Μικρές μερίδες

Αυτός ήταν και ο βασικός κανόνας της διατροφής της. Λάτρευε τα μακαρόνια και τη σοκολάτα, αλλά πάντα κατανάλωνε μικρές ποσότητες. Το ίδιο ίσχυε και για το ψάρι και το κοτόπουλο.

«Οχι» στα τηγανητά

Μπορεί να απολάμβανε μικρές μερίδες απ' όλα, αλλά ποτέ δεν είχαν θέση στο πιάτο της τηγανητά φαγητά. Η Οντρεϊ γνώριζε πως η κατανάλωση τηγανητών τροφίμων όχι μόνο έβλαπτε την αδύνατη φιγούρα της, αλλά προκαλούσε και προβλήματα υγείας.
Βούρτσιζε τα δόντια της 5 φορές την ημέρα
Ισως πρόκειται για την πιο περίεργη συνήθεια της διάσημης ηθοποιού. Βούρτσιζε τα δόντια της τουλάχιστον 5 φορές την ημέρα, καθώς πίστευε πως αυτό την κρατούσε μακριά από τις λιγούρες. Επιπλέον, μετά το δείπνο δεν πήγαινε για ύπνο και αντ' αυτού προτιμούσε να περπατήσει για 30 λεπτά.

Φαγητά γεμάτα χρώμα

Θεωρούσε πως τα πιάτα γεμάτα πολύχρωμα τρόφιμα όχι μόνο τη χόρταιναν ως εμφάνιση, αλλά και ότι η μονοχρωμία δεν ήταν υγιεινή. Προσπαθούσε κάθε φορά να γεμίζει το πιάτο της με λαχανικά και φρούτα.

Απλά επιδόρπια

Οπως αναφέραμε παραπάνω, η σταρ αγαπούσε τη σοκολάτα. Μπορεί σπάνια να ενέδιδε στον πειρασμό ενός γλυκού, αλλά ποτέ δεν έλεγε «όχι» στη σοκολάτα. Μερικές φορές, μάλιστα, επέτρεπε στον εαυτό της να γευτεί μια μπάλα παγωτού βανίλια με σιρόπι.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline