Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  17:06:49

Γιατί εγκατέλειψαν το Λονδίνο ο Παύλος και η Μαρί Σαντάλ

Στη Νέα Υόρκη μετακομίζει η οικογένεια του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ. Ο γιος του τέως με την κόρη του δισεκατομμυριούχου ιδιοκτήτη των Duty Free αποφάσισαν μετά από πολλά χρόνια παραμονής τους στο Λονδίνο να μετακομίσουν στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Εδώ και λίγο καιρό, όλοι μαζί, οικογενειακώς, μένουν στη Νέα Υόρκη, αφήνοντας πίσω το σπίτι τους στο Τσέλσι, δίπλα σε αυτό του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και της Αννας Μαρίας.

Η Μαρί Σαντάλ είχε δηλώσει πως αυτή ήταν μια οικογενειακή απόφαση, καθώς η κόρη τους Μαρία-Ολυμπία σπουδάζει εκεί, αλλά και ο μεγάλος τους γιος, Τίνο, είναι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο της Τζορτζτάουν. Οπως ανέφερε χαρακτηριστικά στους «Times», «τώρα αισθανθήκαμε σαν οικογένεια, αφού πηγαινοερχόμασταν συνέχεια».

Το διαμέρισμα της Νέας Υόρκης βρίσκεται, σύμφωνα με πληροφορίες, στη Λεωφόρο Madison. Το ζευγάρι είχε ζήσει στο παρελθόν στη Νέα Υόρκη, κοντά στο Σέντραλ Παρκ, και την αγαπά ιδιαίτερα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline