Πέμπτη 18 Απριλίου 2024  03:27:28

Οι απίθανες στιλιστικές επιλογές της ανιψιάς της πριγκίπισσας Νταϊάνας, λαίδης Κίτι Σπένσερ

Αδιαμφισβήτητα ήταν στη λίστα με τις καλύτερα ντυμένες στον πρόσφατο γάμο του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ.

Η Λαίδη Κίτι Σπένσερ, ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνας, ήταν εκθαμβωτική με το πράσινο Dolce & Gabbana φόρεμα που επέλεξε και το οποίο συνδύασε μοναδικά με πορτοκαλί αξεσουάρ.
Αλλά ενώ μπορεί πολλοί να εντυπωσιάστηκαν με την νεαρή λαίδη, η ίδια έχει ήδη επιδείξει εδώ και καιρό ένα ξεχωριστό ύφος όσον αφορά στις στιλιστικές της επιλογές.

princessΤο βασιλικό λουκ της Κίτι, που αγαπήθηκε τόσο πολύ, ήταν στην πραγματικότητα ένα ολοκληρωμένο κατά παραγγελία, σύνολο. Όπως έγραψε η ίδια στο Instagram

«Είμαι πολύ ευγνώμων που έχω τέτοιους ταλαντούχους φίλους. Σας ευχαριστώ πολύ αγαπημένοι μου Ντομένικο και Στέφανο Γκαμπάνα για το πιο φανταστικό ζωγραφισμένο στο χέρι φόρεμα. Ευχαριστώ την bulgariofficial για τα εξαιρετικά κοσμήματα.

Είμαι πολύ τυχερή που συμμετέχω στην οικογένειά σας. Ευχαριστώ και τον πιο ξεχωριστό, υπέροχο άνδρα Φίλιπ Τρέισι για την δημιουργία ενός τόσο κομψού καπέλου».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline