Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  06:58:59

Επιτομή της πολυτέλειας το νέο ιδιωτικό τζετ της Airbus

Το ACJ320neo είναι ένα από τα πιο σύγχρονα ιδιωτικά τζετ της Airbus. Η άτρακτος του αεροσκάφους που μπήκε πρόσφατα στη γραμμή συναρμολόγησης, εντυπωσιάζει εξωτερικά με τις ματ χρυσές λεπτομέρειες, ενώ οι ζωηρές γραμμές εκτείνονται μέχρι τα πτερύγια.

Με συνολικό μήκος περίπου 37 μέτρων το ACJ320neo είναι περίπου μισό από το μεγαλύτερο αεροπλάνο που κατασκευάζει η Airbus, το Α380 και μπορεί να μεταφέρει έως και 25 επιβάτες σε αποστάσεις 11.000 χιλιομέτρων χωρίς ενδιάμεσες στάσεις πραγματοποιώντας π.χ. πτήσεις από το Λονδίνο προς το Πεκίνο, ή από το Λος Άντζελες στη Μόσχα σε 13 ώρες.

Φουτουριστικός είναι ο σχεδιασμός και των εσωτερικώ χώρων. Το εντυπωσιακό private jet που απευθύνεται μόνον σε πολύ παχιά πορτοφόλια διαθέτει μεταξύ άλλων κουζίνα, χώρους συνεδριάσεων, κρεβατοκάμαρες και ντουζιέρες, ενώ μια σκάλα επιτρέπει την πρόσβαση στον χώρο των αποσκευών ακόμη και κατά τη διάρκεια των πτήσεων.

Η μικρότερη εκδοχή του, το ACJ319neo, μπορεί να μεταφέρει έως και οκτώ επιβάτες σε απόσταση 12.500 χλμ, χωρίς ενδιάμεσο σταθμό.

jet2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline