Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  13:43:57

Αποκαλυπτική Halle Berry -Ποζάρει με διάφανο τοπ στα 51 της

Χιλιάδες like και άλλα τόσα σχόλια απέσπασε η φωτογραφία που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της η Χάλι Μπέρι. Στα 51 της χρόνια, ποζάρει στον φακό και τον καθηλώνει με τον αισθησιασμό της.


Φορώντας ένα διάφανο τοπ που αφήνει ακάλυπτους τους γραμμωμένους κοιλιακούς της, χωρίς στηθόδεσμο και με μαύρο εσώρουχο, σκανδαλίζει τους θαυμαστές της.

Xαρακτηριστικά είναι τα λόγια του personal trainer της ηθοποιού, του Peter Lee Thomas, που η ίδια έχει εμπιστευτεί για την φυσική της κατάσταση: «Οταν την συνάντησα, δεν είχα ιδέα ποια ήταν η ηλικία της. Δεν είχα κοιτάξει ποτέ, ούτε με ενδιέφερε και όταν το ανακάλυψα, έπαθα σοκ γιατί είχε την πειθαρχία και την φυσική κατάσταση μιας 25χρονης». H Χάλι Μπέρι έχει αποκαλύψει ότι ακολουθεί το πρόγραμμα της κετογονικής δίαιτας που είναι πλούσια σε καλό λίπος, μέτρια σε πρωτείνες και χαμηλή σε υδατάνθρακες.

Η διατροφή είναι πλούσια σε τροφές όπως ξηροί καρποί, αβοκάντο, ψάρια και λάδι και οι τροφές που αποφεύγονται είναι το ρύζι, τα γλυκά, τα ζυμαρικά και η ζάχαρη.

Το μποξ και η γιόγκα είναι μέσα στις αγαπημένες της αθλητικές συνήθειες που έχουν χτίσει ένα σμιλεμένο σώμα.
Αν κρίνουμε από το σχόλιο της Halle Berry, τις Κυριακές της αρέσει να «τεμπελιάζει» (σσ. Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά: «Τεμπέλικη Κυριακή» στη λεζάντα της φωτογραφίας) και το έδειξε με την πιο αισθησιακή της πόζα.

berry2

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline