Τρίτη 19 Μαρτίου 2024  04:02:10

Άγνωστη η τύχη της Κέιτ - Όλα τα σενάρια για το τι έχει συμβεί. Για την εξαφάνιση της Κέιτ Μίντλετον, μίλησε με ιδιαίτερα αιχμηρό τρόπο η Μαρία Ζαχάροβα.

Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε την Κέιτ Μίντλετον μετά τον χαμό για την «πειραγμένη» φωτογραφία για τη γιορτή της Μητέρας.

Ήταν 8 Δεκεμβρίου του 1980, όταν το νήμα της ζωής του αγαπημένου καλλιτέχνη κόπηκε από τις 5 σφαίρες ενός θαυμαστή του, του Μαρκ Τσάπμαν. Λίγο νωρίτερα ο Τζον Λένον είχε υπογράψει ένα αυτόγραφο πάνω στο νέο του άλμπουμ.

Το Φεστιβάλ της 'Ανοιξης επιστρέφει τον Απρίλιο (8-20/4) στο Μέγαρο. Καινούργιους αλλά και καθιερωμένους κύκλους εκδηλώσεων, λαμπρούς σολίστ της νέας γενιάς, αλλά και καταξιωμένους καλλιτέχνες, διεθνούς φήμης σύνολα και σχήματα μουσικής δωματίου, κορυφαίους μαέστρους παγκόσμιας ακτινοβολίας και διάσημες χορευτικές ομάδες συνδυάζει ο καλλιτεχνικός προγραμματισμός του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, το τελευταίο τρίμηνο της σεζόν 2023-2024.

Συζήτηση έχει ξεσπάσει για το αν οι στίχοι του φετινού ισραηλινού τραγουδιού μπορούν να θεωρηθούν πολιτικές δηλώσεις.

Ο Κάρολος είχε στενή φιλία με τον Κωνσταντίνο, τον οποίο επέλεξε ως νονό για τον γιο του Ουίλιαμ, τον σημερινό πρίγκιπα της Ουαλίας.

Η Γιούλια Ναβάλναγια διατηρούσε ανέκαθεν χαμηλούς τόνους και φρόντιζε να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας - Τι θα κάνει όμως τώρα, μετά το θάνατο του συζύγου της.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να είναι πρόθυμος να επιστρέψει στα βασιλικά του καθήκοντα, με τον αδερφό του πρίγκιπα Γουίλιαμ να απορρίπτει το ενδεχόμενο.

«Άγνωστα» μουσεία ανά την Ελλάδα. «Κρυμμένοι» θησαυροί που μας καλούν να τους ανακαλύψουμε και να μάθουμε την ιστορία του τόπου μας.

Σελίδα 1 από 117
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline