Πέμπτη 25 Απριλίου 2024  01:09:50

Η εξαπάτηση και η έξοδος

Πέντε μήνες και ήδη έγινε τριπλός ο αρνητικός απολογισμός. Σε τρία ξεχωριστά στάδια του βίου της Κυβέρνησης Αλ. Τσίπρα. Πρώτον, η εξαπάτηση του λαού από την προεκλογική περίοδο με υποσχέσεις που αποδείχθηκαν χωρίς αντίκρισμα.

Δεν υπήρχαν ούτε λεφτά ούτε ειλικρίνεια. Δεύτερο στάδιο η πολύμηνη διαπραγμάτευση και κακή διακυβέρνηση της χώρας, με συνέπεια έλλειμμα 800 εκατ. ευρώ το μήνα τουλάχιστον. Τρίτον, η επιλογή του Δημοψηφίσματος, η οποία ήδη οδήγησε στην πρώτη απομάκρυνση της Ελλάδος από τα κοινοτικά όργανα, όπως έγινε με το EUROGROUP. Διαδικασία, η οποία οδηγεί την Ελλάδα εκτός της Ευρώπης.

Η χώρα βρέθηκε στο μάτι του κυκλώνα από τις τυχοδιωκτικές αποφάσεις του Πρωθυπουργού, που διαβεβαίωνε ότι η "συμφωνία καθαρογράφεται", ενώ σχεδίαζε δημοψήφισμα και ρήξη. Νέα εξαπάτηση (τζογάρισμα κανονικό πλέον με το μέλλον της χώρας), που προκαλεί ήδη ανασφάλεια και αβεβαιότητα.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline