Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:29:23

Ευρωπαϊκή κίνηση θέλει ο Γ. Βαρουφάκης.

Δεν θα λάβει μέρος στις εκλογές ούτε ως συνεργαζόμενος με τη Λαική Ενότητα του Λαφαζάνη. Απαξιώνει τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα και έχει μεγαλόπνοα σχέδια.

Με την αρχηγία του βέβαια. Θα επικεντρώσει, συγκεκριμένα , τις προσπάθειές του στη δημιουργία ενός νέου ευρωπαϊκού δικτύου για να «αποκατασταθεί η δημοκρατία σε όλη την Ευρώπη», δήλωσε στο πρακτορείο Ρόιτερς ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης.

«Δεν πρόκειται να λάβω μέρος σε αυτές τις θλιβερές εκλογές», δήλωσε τηλεφωνικώς στο Ρόιτερς ο κ. Βαρουφάκης, απαντώντας σε σχετική ερώτηση.

Παράλληλα, ο Γ. Βαρουφάκης ανακοίνωσε πως θέλει να δημιουργήσει ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα έχει σκοπό την αποκατάσταση της δημοκρατίας και το οποίο θα μπορούσε τελικά να μετεξελιχθεί σε κόμμα, αλλά για την ώρα είναι μόνο μια ιδέα για την οποία έχει δει ότι υπάρχει πολλή υποστήριξη. «Αντί να έχουμε κόμματα που διαγωνίζονται σε εθνικά επίπεδο, θα είναι ένα ευρωπαϊκό δίκτυο που θα είναι ενεργό σε εθνικό επίπεδο», είπε. «Δεν είναι κάτι που θα γίνει άμεσα. Είναι κάτι που ψήνεται αργά... κάτι που αποκτά σταδιακά ρίζες σε όλη την Ευρώπη», σημείωσε χαρακτηριστικά ο πρώην υπουργός Οικονομικών.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline