Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  10:29:52

Κάτω από 25% ή κάτω από 20%;

Βέβαιη η δεύτερη θέση για τον ΣΥΡΙΖΑ, όποτε γινόταν οι εκλογές. Δεν το λέει παράγοντας της ΝΔ, αλλά ο διευθυντής των ΝΕΩΝ Δημήτρης Κώστα Μητρόπουλος. Ο οποίος δίνει και ποσοστά της ήττας.

"Πιστεύω στις δεύτερες, αλλά δεν πιστεύω στις τρίτες ευκαιρίες" λέει ένας από τους ήρωες του " Game of Thrones" - της αγαπημένης σειράς του Μπαράκ Ομπάμα, με τον οποίο ο Τσίπρας είχε μια συμπαθητικής διάρκειας συνάντηση στο περιθώριο της Συνόδου του ΝΑΤΟ στη Βαρσοβία. Η κυβερνώσα ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ το έχει καταλάβει - και μάλιστα νωρίς. Δεν θα υπάρξει τρίτη ευκαιρία ούτε από την κοινωνία.

Οι προσεχείς εκλογές -όποτε γίνουν- είναι χαμένες για τον ΣΥΡΙΖΑ. Το μόνο πραγματικό ερώτημα είναι αν θα κινηθεί κάτω από 25% ή κάτω από 20%. Και αν θα ανασυγκροτηθεί ως αντιπολίτευση πηγαίνοντας πιό αριστερά. Τρίτη και φαρμακερή δηλαδή στις εθνικές κάλπες, αφαιρώντας τις εκλογές για το Δημοψήφισμα -φαρσοκωμωδία.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline