Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  23:44:40

Το νεκροταφείο για τους "προδότες"

Πόσο καθυστερημένη, πόσο βαθιά υπανάπτυκτη παραμένει η Τουρκία. Με βήματα ολοταχώς απο το καθεστώς Τ. Ερντογάν προς τον Μεσαίωνα. Η ίδια η χώρα πλέον βαδίζει στο νεκροταφείο της Ιστορίας.

"Διέταξα να δεσμευθεί ένας χώρος και να ονομαστεί " νεκροταφείο για προδότες ". Οι περαστικοί θα καταριούνται τους ενταφιασμένους σε αυτό, έτσι που να μην μπορούν να ησυχάσουν ούτε στους τάφους τους ". Τάδε έφη Καντίρ Τομπάς, δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης και στέλεχος του ΑΚΡ, σύμφωνα με τη HURRIYET.

Υπάρχουν και χειρότερα: ο δήμαρχος του Ορντού, στη Μαύρη Θάλασσα, αρνήθηκε να δώσει ακόμη και άδεια ταφής ενός εκ των πραξικοπηματιών, με αποτέλεσμα οι συγγενείς του να αναγκαστούν να τον θάψουν στον κήπο του σπιτιού τους. Ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης συνεχάρη τον ομόλογό του στο Ορντούς για την απόφαση του αυτή..... Βαθιά Τουρκία που όμως έχει ανέλθει στην επιφάνεια και μάλιστα με σφοδρότητα. Κυβερνάει ο βυθός και η λάσπη του.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline