Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  14:28:25

Το μήνυμα του Πρωθυπουργού πριν τις 209 εξαγγελίες

«Ο πόνος για τις ζωές που χάθηκαν, γεννά την ευθύνη να αναλάβουμε δράση ώστε να μη ζήσουμε, ποτέ ξανά, μια τέτοια τραγωδία» είναι το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα το οποίο ανήρτησε στο twitter, ενώ ακολούθησε ευρεία σύσκεψη υπό τον ίδιο στο Τεχνολογικό Πολιτιστικό Πάρκο Λαυρίου με αντικείμενο την επόμενη μέρα της φονικής πυρκαγιάς στο Μάτι.


Ο πόνος για τις ζωές που χάθηκαν, γεννά την ευθύνη να αναλάβουμε δράση ώστε να μη ζήσουμε, ποτέ ξανά, μια τέτοια τραγωδία. Σύσκεψη στο Τεχνολογικό Πάρκο Λαυρίου με τη συμμετοχή Υπουργών, της Περιφερειάρχη Αττικής, Δασαρχών, τους Γ/Δ της ΚΕΔ, τους γ.γ. & την Αποκεντρωμένη Διοίκηση pic.twitter.com/IGCAkiO8Lt

— Prime Minister GR (@PrimeministerGR) 7 Αυγούστου 2018
Στη σύσκεψη συμμετείχαν επίσης οι υπουργοί κ.κ. Σταθάκης, Σπίρτζης, Τζανακόπουλος, Φάμελλος, η περιφερειάρχης Αττικής Ρένα Δούρου και άλλοι αυτοδιοικητικοί παράγοντες, όπως επίσης οι δασάρχες της Αττικής, οι γενικοί διευθυντές της Κτηματικής Εταιρείας του Δημοσίου, οι αρμόδιοι γενικοί γραμματείς.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline