Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  10:27:24

Μανιάτης: Το 2015 με εντολή Τσίπρα η αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων

Τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων, ακόμη και μετά από τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις, κατατέθηκε το Νοέμβριο του 2015 με εντολή του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με όσα καταγγέλλει ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μανιάτης με ανάρτησή του στο Facebook όπου και επικαλείται και σχετικά έγγραφα.


«Το Νοέμβριο 2015, με εντολή Α. Τσίπρα σε Π. Κουρουμπλή κ Ι. Τσιρώνη, κατατέθηκε τροπολογία για αναστολή κατεδάφισης αυθαιρέτων. Μετά τις παρεμβάσεις μας, πάλι με εντολή Α. Τσίπρα, αποσύρθηκε για να επανακατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο», γράφει χαρακτηριστικά ο κ. Μανιάτης στο λογαριασμό του στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Ο κ. Μανιάτης δημοσιοποιεί παράλληλα και τη συζήτηση από τα πρακτικά, όπου ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Γιάννης Τσιρώνης αναφέρει τα εξής: «Μετά τα όσα προηγήθησαν συμφωνήσαμε με τον πρωθυπουργό η συγκεκριμένη τροπολογία να κατατεθεί σε επόμενο νομοσχέδιο».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline