Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  07:37:30

Πάλι ταραχές με τον Ρωμανό

Φτάνουμε στην επέτειο της δολοφονίας του μαθητή Γρηγορόπουλου και φαίνεται να υπάρχει μια αναζωπύρωση της περίπτωσης του συντρόφου του και αναρχικού Νίκου Ρωμανού.

Καταδικασμένου για συμμετοχή σε ληστεία. Έχει πάλι προβλήματα με αυτό το αίτημα του, πρωτάκουστο, που γνώρισε καλή αποδοχή από το υπουργείο Δικαιοσύνης. Το θέλει απεριόριστο το δικαίωμα αυτό ο Ρωμανός για. τη φοίτησή του σε κάποιο ΙΕΚ. Η αρμοδιότητα για άδεια ελεύθερης παρακολούθησης με "βραχιολάκι" υπόκειται τώρα στο Συμβούλιο των Φυλακών με επικεφαλής εισαγγελέα.

Φαίνεται μάλλον δύσκολο να δοθεί η άδεια για φοίτηση όχι εξ αποστάσεως αλλά με ειδική απουσία από τις Φυλακές Κορυδαλλού καθημερινά. Οπότε; Όποτε προβλέπονται νέες απεργίες πείνας και ταραχές και λόγω της θλιβερής επετείου. Όμως υπάρχει το καθεστώς για τις εκπαιδευτικές άδειες στους φυλακισμένους. Διαφορετικά θα έβγαιναν όλοι έξω ως φοιτητές και σπουδαστές παντός καιρού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline