Τρίτη 16 Απριλίου 2024  12:38:34

Τέλος ο Άδωνις στα βιβλία

Τέλος οι πωλήσεις των βιβλίων για τον Άδωνι Γεωργιάδη. Τη σχετική ανακοίνωση εμφανώς στεναχωρημένος, την έκανε ο ίδιος μιλώντας στον αδελφό του Λεωνίδα ο οποίος πλέον θα σηκώσει το βάρος της προώθησης των βιβλίων της οικογενειακής επιχείρησης.

Σημειώνεται ότι οι εκδόσεις Γεωργιάδη, στήθηκαν από τον πατέρα του. Η πώληση βιβλίων της εν λόγω εκδοτικής επιχείρησης εκτοξευθήκαν στα ύψη, μόλις ανέλαβε την προώθηση τους ο Άδωνις Γεωργιάδης. «Το πάρτε, πάρτε 16 τόμους της Ελληνικής Ιστορίας μόνο με 50 ευρώ από 200», ήταν η φοβερή ατάκα που δεν ξεχνιέται εύκολα. Αν και πιστεύουμε ότι ο αδελφός του έχει τα απαιτούμενα προσόντα για να είναι άξιος συνεχιστής του.

Τώρα όσον αφορά την αιτία που θα χάσουμε τον Άδωνι από τις τηλεπωλήσεις είναι ότι έγινε αντιπρόεδρος της Ν.Δ και η θέση δεν αρμόζει με τις τηλεπωλήσεις, όπως αντιλαμβάνεστε.
Όλοι όμως πιστεύουμε ότι ο Άδωνις δεν θα χαθεί από τους τηλεοπτικούς δέκτες μας. Ίσως τώρα που έγινε αντιπρόεδρος της Ν.Δ και έχει βάλει σκοπό να κάνει Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα βγαίνει συχνότερα για να προωθήσει τις θέσεις της Ν.Δ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline