Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  15:00:52

"Είμαστε χώρα αποικία"

Τον τελευταίο καιρό όλο και συχνότερα, ο καθηγητής του Συνταγματικού Δικαίου και Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Χρυσόγονος εκπλήσσει με τις απόψεις του.

Μακριά από κομματικές λογικές, από φανατισμούς της Κουμουνδούρου και από σκοπιμότητες στρεβλωτικές, όπως λ.χ. για τις περικοπές στον ΕΚΑΣ, τις ιδιωτικοποιήσεις που έχουν κολλήσει, την ασυνέπεια του ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα του ΦΠΑ και γενικά της προστασίας των νησιών. Λέει αλήθειες..... Τελευταία διαπίστωσης του: " τα τελευταία έξη χρόνια η Ελλάδα είναι χώρα μειωμένης εθνικής κυριαρχίας και το νέο Υπέρ-ταμείο συνιστά de facto επιπλέον μείωση της " τόνισε ο καθηγητής Κ. Χρυσόγονος. Χώρα αποικία.

Άραγε πόσοι από τους βουλευτές και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ θα αποδεχόταν την αλήθεια του Ευρωβουλευτή; Μάλλον ελάχιστοι και κανένας από όσους ψήφισαν τυφλά το Πολυνομοσχέδιο του τρίτου Μνημονίου. Κι ας γκρίνιαζαν μετά αλλά όχι με τον εαυτό τους.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία:

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline