Σάββατο 20 Απριλίου 2024  02:19:32

Τα κομμάτια του ΠΑΣΟΚ-Ανδρέα

Είκοσι χρόνια από τον θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου και κανείς δεν τον αποζητά. Πέρα από τον Αλέξη Τσίπρα στη μίμηση του ύφους και στην ανάμνηση του " ένδοξου παρελθόντος " από ομάδες, που σιτίστηκαν στην κυβερνητική εξουσία τους.

Μοιρασμένοι σήμερα σε χίλια κομμάτια. Η πλευρά λ.χ. του Κουτσόγιωργα, του Άκη, του Γιάννου. Η πλευρά των στελεχών του εκσυγχρονισμού του Κ. Σημίτη. Έπειτα οι λεγόμενοι παλαιοανδρεϊκοί, πρώην υπουργοί, διοικητές, από τους οποίους άλλοι τάχθηκαν με τον Γιώργο Παπανδρέου (που κατάντησε το ΠΑΣΟΚ ένα δεξιό, μνημονιακό κόμμα), και άλλοι παροπλίσθηκαν.

Από τον Γείτονα και τον Μίλτ. Παπαϊωάννου έως τον Αλέκο Παπαδόπουλο και τον Δημ. Ρέππα. Έπειτα είναι το ΠΑΣΟΚ των ολίγων " της Φώφης Γεννηματά, ενώ υπάρχουν και έτεροι που έχουν προσχωρήσει και συνεργασθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Ανάμεσά τους οι Κουρουμπλής, Κοτσιακάς, Κοτζιάς, Τόσκας, Σγουρίδης, Σπίρτζης και άλλοι που το παίζουν τιμητές των συντρόφων τους στο ΠΑΣΟΚ.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline