Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  22:19:10

Οι δικηγόροι της Φρόσως Κυριάκου διαψεύδουν για τον Παντελίδη.

Η Φρόσω Κυριάκου, στενή φίλη και συνεπιβάτης έχει αποφύγει να τοποθετηθεί για τις συνθήκες του δυστυχήματος που κόστισε τη ζωή του Παντελή Παντελίδη.

Ωστόσο, μετά από σχετικό θέμα που προβλήθηκε σε εκπομπή του Epsilon απάντησε για πρώτη φορά μέσω των δικηγόρων της. Η ίδια με μια επίσημη ανακοίνωση διαψεύδει όσα ειπώθηκαν, και μέσω του δικηγόρου της Χρήστου Άσπρου, τονίζει ότι θα κινηθεί νομικά.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση των δικηγόρων της:

«Σχετικά με τις αναφερόμενες «ανατροπές» και «νέες αποκαλύψεις» σε τηλεοπτική εκπομπή την 11-2-2017, αναφέρουμε τα εξής: Καθ´ολο το χρονικό διάστημα μετά το μοιραίο τροχαίο ατύχημα της 18-2-2016, από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να απουσιάσουμε απο τα τηλεοπτικά παράθυρα και τις σχετικές «τηλεδίκες», σεβόμενοι την κρισιμότητα της κατάστασης και με μοναδικό σκοπό την προστασία της εντολέως μας, καθώς η εμπλοκή της στο τραγικό δυστύχημα, αλλά και η έκταση που έχει έκτοτε δοθεί, έχει αφήσει ανεξίτηλα τα σημάδια της στην ψυχολογία και την καθημερινότητα της ιδίας, αλλά και της οικογένειάς της. Ολο αυτο το διάστημα, παρακολουθούμε στωικά διάφορους, που με την ταμπέλα του δημοσιογράφου, αναπαράγουν ή ανακαλύπτουν ψευδείς ειδήσεις και πληροφορίες,οι οποίες δεν έχουν καμία σχεση με την πραγματικότητα. Μοναδικός σκοπός όλων αυτών ειναι να πουλήσουν τα τηλεπροϊόντα τους και να μας παρασύρουν σε εμφανίσεις στις εκπομπές τους. Και όσο πεισματικά αρνούμεθα να συμμετάσχουμε σε αυτό το σόου, τόσο επιμένουν προκαλώντας, τόσο εμάς, όσο και την κοινή λογική. Σήμερα, σε συγκεκριμένη τηλεοπτική εκπομπή , παρουσιάστηκαν κάποια «νεα» στοιχεία, τα οποία δήθεν προέκυψαν από τη δικογραφία και τα οποια δήθεν αποτελούν το πόρισμα των αρμοδίων Αρχών. Ωστόσο, τόσο ο τρόπος παρουσίασης των «στοιχείων», όσο και ο σχολιασμός που τα συνοδεύει δεν είναι τίποτα παραπάνω από μια απέλπιδα προσπάθεια δημιουργίας είδησης, διά της συρραφής αποσπασμάτων διαφορετικών εγγράφων.

Η απόπειρα εμφάνισης πορισμάτων ιδιωτικής πραγματογνωμοσύνης, ως πόρισμα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της Ελληνικής Αστυνομίας, μόνο αποτέλεσμα έχει το να εκθέτει, αφενός τον συντάκτη του «αποκαλυπτικού» ρεπορτάζ, κυρίως όμως τις ίδιες τις Αρχές, οι οποίες συνέταξαν το δικό τους πόρισμα το οποίο και διαστρεβλώνεται, αυτό δε είναι και το πιο επικίνδυνο.

Η εκπομπή, λοιπόν, παρουσίασε δήθεν στοιχεία μέσα από τη δικογραφία, τα οποια στην πραγματικοτητα δεν υπάρχουν. Σε κανένα σημείο των εγγράφων των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ελληνικής αστυνομίας, δεν γινεται αναφορά για ίχνη της εντολεως μας (ίχνη ιδρώτα όπως τα ανέφεραν) στο τιμόνι του αυτοκίνητου. Στο τιμόνι και στο κάθισμα του οδηγού δεν έχει βρεθεί γενετικό υλικό της εντολέως μας. Αυτά αναφέρονται σε ιδιωτική πραγματογνωμοσύνη και όχι σε εκείνη των Αρχών. Και πολλά άλλα ακόμη στοιχεία, τα οποία, όσο και αν επιμείνουν κάποιοι, δε θα σχολιάσουμε ή αποκαλύψουμε ποτέ, παρά μόνο εκεί που πρέπει, ήτοι στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Επειδή, όπως μέχρι τώρα έχει γίνει απολύτως σαφές, σεβόμαστε τόσο την διαδικασία, όσο και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στην εν λόγω υπόθεση, ο από πλευράς μας σχολιασμός της δικογραφίας και όλων των στοιχείων, θα γινει αποκλειστικά ενώπιον των αρμοδίων Αρχών και δικαστηρίων και οχι σε τηλεοπτικές εκπομπές που μοναδικό σκοπό εχουν να παραπλανήσουν τον κόσμο για να πουλήσουν τα προϊόντα τους.

Η ανοχή μας τελείωσε και όλοι αυτοί οι οποίοι δημιουργούν ή αναπαράγουν ψευδείς ειδήσεις, αναληθή περιστατικά, φιλοξενούν δήθεν «αυτόπτες μάρτυρες» και εξυβρίζουν και απειλούν την εντολέα μας δημιουργώντας κινδύνους ακομη και για την ίδια της τη ζωή, πλέον θα αντιμετωπίσουν όλες τις συνέπειες που προβλέπει ο νόμος και θα κληθούν να απαντήσουν στα αρμόδια δικαστήρια και οχι κρυμμένοι πίσω απο τις κλειδωμένες πόρτες των γραφείων τους. Η υπομονή και ο σεβασμός εχουν και τα ορια τους. Αθήνα 11-2-2017... Οι πληρεξούσιοι δικηγόροι».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline