Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  20:54:21

Ο κ. Πέτρος Δούκας, νέος Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ

Στις, 14 Ιουνίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), που προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης των Μελών της.

Νέος πρόεδρος του ΔΣ της ΕΕΔΕ ανέλαβε ο Δρ. Πέτρος Δούκας, Πρόεδρος της Capital Partners SA και πρώην Υφυπουργός Οικονομικών & Υφυπουργός Εξωτερικών, και Βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής.

Ο κ. Δούκας έχει διατελέσει και κατά το παρελθόν μέλος του ΔΣ της ΕΕΔΕ, ενώ είναι κάτοχος διδακτορικού (Ph.D.) στα Οικονομικά από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης ((NYU) και MBA από το Columbua. Έχει διατελέσει στέλεχος της Σίτιμπανκ στη Νέα Υόρκη με το βαθμό του Αντιπροέδρου, Διευθύνων Σύμβουλος (Country Head & Treasurer) της Σίτιμπανκ Ελλάδας, και Πρόεδρος του ΔΣ της ΑΓΕΤ Ηρακλής, της Ericsson Ελλάδας, της Pepsico Ελλάδας, της Nova PayTV Group, ενώ είναι Πρόεδρος της Capital Partners SA, Mergers & Acquisitions Advisors.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline