Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  08:49:11

Ψινάκης: «Κάηκε και το δικό μου σπίτι», που δεν κάηκε

Με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Δήμαρχος Μαραθώνα Ηλίας Ψινάκης αποκάλυψε ότι κάηκε και το δικό του σπίτι στην περιοχή. Δεν ηταν ακριβές. Δεν κάηκε παρά μόνο εξωτερικά δηλαδή δέντρα του κήπου, όπως φοίνικες και κάποιες εξωτερικές τέντες.

Απάντηση στα όσα λέγονται εναντίον του περί απουσίας του, έδωσε ο Δήμαρχος Μαραθώνα, μιλώντας στο δελτίο του Alpha.
Ο Ηλίας Ψινάκης, τόνισε ότι αυτή δεν είναι ώρα για δηλώσεις καθώς δεν γνωρίζουν ακόμα πόσοι είναι οι νεκροί και πόσες οι κατεστραμμένες περιουσίες.
«Το Μάτι και όλη η περιοχή ανήκει στο Μαραθώνα και έχει γίνει μια τεράστια καταστροφή. Για την κριτική σε βάρος του, τόνισε "τρέχουμε να βρούμε ανθρώπους. Δεν απαντάω. Οι άνθρωποι που έχουν βρεθεί καμμένοι είναι 76, ακόμα μας λείπουν 40 αγνοούμενοι. Είναι μεγάλος ο αριθμός. Έχει περάσει πολύ ο χρόνος. Όσο περνά ο χρόνος, είναι πολύ άσχημο.
Το κακό έγινε σε πολύ λίγο χρόνο. Ήρθε από την Καλλιτεχνούπολη και άρχισε να χτυπά στο Βουτζά. Εμένα κάηκε το σπίτι μου. Ευτυχώς. Ευτυχώς γιατί όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια φανταστείτε να μην καιγόταν το δικό του. Το να κάνεις δηλώσεις και σαχλαμάρες είναι νωρίς. Όταν θα ξέρουμε πόσα σπίτια έχουν καεί, πόσοι είναι οι νεκροί. Έχουν καεί γύρω στα 1000 σπίτια» Δεν φάνηκε να έπεισε γιατί και στις περσινές πυρκαγιές έλλειπε πάλι στη Μύκονο και παρέμεινε αδρανής γενικά και χωρίς σοβαρά αποτελέσματα στην πυρόσβεση..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline