Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:39:40

Καραμανλής: «Είμαστε όλοι στην πρώτη γραμμή»

Με μια δήλωση προσερχόμενος στο 12ο Συνέδριο της ΝΔ, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής διαμηνύσει ότι στην κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση «όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».


Ο πρώην πρωθυπουργός δήλωσε επίσης ότι στόχος της ΝΔ είναι ο σχηματισμο ευρύτατης κοινωνικής πλειοψηφίας και ότι απαιτείται ισχυρή διακυβέρνηση με ορίζοντα τετραετίας.

Ο Κώστας Καραμανλής δήλωσε συγκεκριμένα: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία μιας κρίσιμης εκλογικής αναμέτρησης. Στόχος μας είναι μια ευρύτατη κοινωνική πλειοψηφία. Διακυβέρνηση ισχυρή και σταθερή με ορίζοντα τετραετίας. Κυβέρνηση που θα υπηρετεί και θα υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα αποτελεσματικά σε ένα ολοένα και πιο αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Κυβέρνηση που θα οδηγήσει τη χώρα σε επενδυτική και αναπτυξιακή ανάκαμψη, που θα στηρίξει έμπρακτα τους κοινωνικά ασθενέστερους που επλήγησαν περισσότερο και άδικα τα χρόνια της κρίσης».
Για να καταλήξει: «Την προοπτική αυτή μόνο η δική μας παράταξη μπορεί να την διασφαλίσει και σε αυτό τον μεγάλο αγώνα, όλοι είμαστε στην πρώτη γραμμή».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline