Σάββατο 21 Ιουλίου 2018  14:20:46
Πρόσωπα

Πρόσωπα (927)

Πρόσωπα της εβδομάδας που διανύουμε

Εδώ και αρκετά χρόνια η Ειρήνη Παππά έχει επιλέξει να ζει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η διεθνούς φήμης ηθοποιός αντιμετωπίζει από χρόνια προβλήματα υγείας, που έχουν επηρεάσει τον πνευματικό της κόσμο και ζει απομονωμένη με ελάχιστους δικούς της…
Η ΝΔ ζήτησε εξηγήσεις για το όλο θέμα και το Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε σε θέση άμυνας να μιλά επίθεση λάσπης και να κατηγορεί τα ΜΜΕ που προχωρούν στις αποκαλύψεις:
Το πρώτο τετ α τετ με τις ανακριτικές αρχές θα έχει ο Γιάννος Παπαντωνίου στις 25 Ιουλίου, μετά την κλήση που τού απέστειλε η ανακρίτρια κατά της Διαφθοράς, κ. Ζαμανίκα.
Ο νυν δήμαρχος ενημέρωσε τους συνεργάτες του και τόνισε χαρακτηριστικά ότι «θα είμαι δήμαρχος έως 100 χρονών». «Κλείδωσε» επίσημα η υποψηφιότητα του Γιάννη Μπουτάρη για τη διεκδίκηση μιας τρίτης δημαρχίας στο δήμο Θεσσαλονίκης.
Με ένα συγκινητικό μήνυμα στο facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος ανακοινώνει τον θάνατο του πολυαγαπημένου του αδελφού, ενός σπουδαίου ανθρώπου με τον οποίο «μεγαλώσαμε μαζί στη κρεβατοκάμαρα της οδού Φορνέζη, που παίζαμε πόλεμο με πλαστικά σπαθιά στη πίσω βεραντούλα της…
Μια έντονη, επώδυνη κρίση ισχιαλγίας, που συνοδεύτηκε από κράμπες στα πόδια, πέρασε ο Ζαν Κλωντ Γιούνκερ στη διάρκεια της Συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, είπε επίσημα η Κομισιόν απαντώντας στα σχόλια για τη δυσκολία του να ανέβει στο βάθρο.
Σελίδα 1 από 93