Παρασκευή 19 Απριλίου 2024  20:06:11

Νέα ανασφάλεια, τα αποθεματικά

Δεν έχει μείνει ανασφάλεια την οποία να μην έχουμε δοκιμάσει από τη διακυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα. Μια διαρκής αβεβαιότητα, μια διαρκής ρευστότητα ως πηγές ανησυχίας των Ελλήνων, πρωτόγνωρες.

Το προσφυγικό-μεταναστευτικό έγινε πολλές φορές εφιάλτης από την επιπόλαιη αντιμετώπιση για ανοικτά σύνορα, με πολλές πληγές, που δεν έχουν κλείσει ακόμα. Η Υγεία και η Παιδεία υποβαθμίζονται συνεχώς. Κάθε καλό νοσοκομείο γίνεται θύμα της ισοπέδωσης και στην Παιδεία όλα επιβάλλονται χωρίς διακρίσεις και αριστεία.

Οι περικοπές σε μισθούς και συντάξεις, που συνεχίζονται με το τρίτο Μνημόνιο Τσίπρα-Καμμένου γίνονται επώδυνες με την Κυβέρνηση να καταφεύγει στα αποθεματικά Ταμείων, Οργανισμών και Νοσοκομείων για να καλύψει άλλες ανάγκες τρέχουσες του Κράτους. Με τις υποχρεώσεις του Δημοσίου να αυξάνονται συνεχώς από τις ανεξόφλητες οφειλές του σε νέους συνταξιούχους, σε εφάπαξ, σε κατασκευαστικές, προμηθευτές, εξαγωγείς, αγρότες. Τα λεηλατημένα αποθεματικά ή νέα απειλή και ανασφάλεια.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline