Σάββατο 20 Απριλίου 2024  08:45:36

Μια ελληνική start up στους New York Times

Η Neybox είναι μία ελληνική start up που δραστηριοποιείται στον τομέα του σχεδιασμού εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα. Προήρθε από την σύμπραξη των Παναγιώτη Σπηλιώτη και Σπύρου Πασά (σχεδιαστές) και του Χρυσόστομου Σμπόνια (manager).

Σε σύντομο σχετικά χρονικό διάστημα η Neybox κατάφερε κάτι εξωπραγματικό. Η εφαρμογή της, Pillow, είναι η κορυφαία στο είδος της και πωλείται από το Apple Store προς 4.99 USD, ενώ μπορείς να αγοράσεις extras, όπως ήχους, προς 2.99 USD.

Η εφαρμογή Pillow καταγράφει την ποιότητα του ύπνου, μέσω των κινήσεών σου και των ήχων που παράγεις. Σε δεύτερο χρόνο, αξιοποιώντας τα δεδομένα που κατέγραψε αντιμετωπίζεις και διορθώνεις τυχόν προβλήματα, κυρίως όμως, βελτιώνεις την ποιότητα του ύπνου σου. Η εφαρμογή, επίσης μέσω των δεδομένων, μπορεί να επιλέξει την ''κατάλληλη'' χρονική στιγμή για να σε ξυπνήσει.
Πρόσφατα, οι New York Times σε άρθρο τους συμπεριέλαβαν την εφαρμογή στις καλύτερες στο είδος της, δίνοντάς της επιπλέον ώθηση.

Οι σύγχρονοι ρυθμοί και το παρατεταμένο στρες επηρεάζουν την ποιότητα του ύπνου μας και την υγεία μας γενικότερα. Το Pillow είναι το πρώτο βήμα για να ανακαλύψουμε αν όντως έχουμε προβλήματα με τον ύπνο. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το Pillow στο site της Neybox: https://neybox.com/pillow.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline