Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024  12:42:54

O Κάρολος κάλεσε στη στέψη του την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, ίσως παλαιά του σχέση. Η συνάντηση με Κυρ. Μητσοτάκη και Μαρέβα. Κύριο

Η πρόσκληση του βασιλιά Καρόλου στην Μπάρμπαρα Στρέιζαντ. Οι φήμες που κυκλοφορούν εδώ και χρόνια για τη σχέση τους.

Λίγους μήνες πριν από την επίσημη τελετή στέψης του, ο βασιλιάς Κάρολος στέλνει προσκλήσεις σε όσους επιθυμεί να παραβρεθούν στη στέψη του. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, στην κορυφή της λίστας φιγουράρει το όνομα της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.
Ο Κάρολος επιλέγει προσωπικά τους καλεσμένους, οι οποίοι θα δώσουν το παρών στη στέψη του, στις 6 Μαΐου, στο Αβαείο του Γουέστμινστερ στο Λονδίνο.

Σε ένα σημαντικό γεγονός για τη βασιλική οικογένεια, η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ θα είναι παρούσα, τιμώντας τον πρωτότοκο γιο της αείμνηστης Βασίλισσας Ελισάβετ.
Το αυτόγραφο της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ στον Κάρολο
Η σταρ του Χόλιγουντ και ο πρωτότοκος γιος της αείμνηστης Ελισάβετ συνδέονται με στενή φιλία τα τελευταία 50 χρόνια.

Οι φήμες, ωστόσο, για σχέση τους οργίαζαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990.
«Αν το είχα κάνει σωστά, μπορεί να είχα γίνει η πρώτη Εβραία πριγκίπισσα», δήλωσε πρόσφατα η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ, Μπάρμπαρα Στρέιζαντ, ερωτηθείσα αν ισχύουν οι φήμες περί σχέσης τους.
Στο δημοσίευμα της Bild αναφέρεται επίσης ότι ένα αυτόγραφο της Μπάρμπαρα Στρέιζαντ παραμένει στην κρεβατοκάμαρά του.
Υπενθυμίζεται πως η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ είναι παντρεμένη με τον Τζέιμς Μπρόλιν. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 1996 μέσω ενός κοινού τους φίλου και παντρεύτηκε την 1η Ιουλίου του 1998.

Η εξομολόγηση του Καρόλου για την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ

«Οι άνθρωποι με κοιτάζουν με έκπληξη όταν λέω ότι είναι συγκλονιστικά ελκυστική και έντονα σεξουαλική», φέρεται να είχε αναφέρει πριν από χρόνια ο βασιλιάς Κάρολος.
Ο Κάρολος είχε γοητευτεί από την Μπάρμπαρα Στρέιζαντ ενώ σπούδαζε στο πανεπιστήμιο του Cambridge, στα τέλη της δεκαετίας του 1960. Ενώ οι φίλοι του άκουγαν Rolling Stones, ο Κάρολος απολάμβανε στο repeat τα άλμπουμ της.
Αγαπημένο του τραγούδι, σύμφωνα με τον συγγραφέα της επερχόμενης βιογραφίας «The King: The Life of Charles III», ήταν το soundtrack για την ταινία «Funny Girl», μια ταινία που χάρισε στην Μπάρμπαρα Στρέιζαντ βραβείο Όσκαρ.

2.O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο Γ΄ στο κάστρο του Γουίνδσορ.

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ' στο Κάστρο του Windsor στη Βρετανία.
Η συνάντηση διεξήχθη σε θερμό κλίμα, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ.
Ο Πρωθυπουργός συνοδευόταν από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη.
Δείτε φωτογραφίες από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Βασιλιά Κάρολο Γ' στη Βρετανία.

Κυβερνητικές πηγές υπενθυμίζουν πως ο κ. Μητσοτάκης είχε επισκεφθεί τον περασμένο Δεκέμβριο κατόπιν πρόσκλησης του τότε διαδόχου του βρετανικού θρόνου την έπαυλη Dumfries House στη Σκωτία και είχε ξεναγηθεί στο ιστορικό κτίριο και το κτήμα. Μάλιστα, στο επίκεντρο της συγκεκριμένης συνάντησης είχε βρεθεί η ολιστική στρατηγική, που είχε εφαρμόσει το Ίδρυμα του Καρόλου για την αποκατάσταση της έπαυλης και του κτήματος, που το περιβάλλει, για την ανάπτυξη εκπαιδευτικών, περιβαλλοντικών και άλλων δράσεων, καθώς και την ανάδειξη του κτήματος σε "πράσινο" τοπόσημο, ανοικτό στους πολίτες καθ όλη την διάρκεια του χρόνου και το οποίο προσφέρει θέσεις εργασίας στην τοπική κοινωνία.
Εκείνη η συνάντηση είχε επικεντρωθεί στα σχέδια της κυβέρνησης για την αξιοποίηση του Τατοΐου, για την οποία ο Κάρολος είχε εκδηλώσει προσωπικό ενδιαφέρον.

Μητσοτάκης σε επενδυτές: Δεν θα υπάρξει αστάθεια - Οι κάλπες στις δεύτερες εκλογές θα στηθούν γρήγορα
Ομιλία στο London School of Economics
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αναμένεται και η ομιλία του πρωθυπουργού στο London School of Economics, το απόγευμα της Δευτέρας, με αφορμή την επέτειο των 25 ετών από την ίδρυση του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του LSE.

Προσκεκλημένος του καθηγητή Σύγχρονων Ελληνικών Σπουδών και διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου, Κέβιν Φέδερστοουν (Kevin Featherstone), ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα μιλήσει, όπως σημειώνουν κυβερνητικές πηγές, για τις προκλήσεις, που αντιμετωπίζουν τόσο η Ελλάδα, όσο και η Ευρώπη, για τις μεταρρυθμίσεις, που έχει προωθήσει η κυβέρνηση, τις προκλήσεις καθ οδόν προς τις εκλογές, τη θέση της χώρας σε ένα ρευστό γεωπολιτικό περιβάλλον και μία "δύσκολη" περιοχή, αλλά και για το όραμά του εν όψει της διεκδίκησης της νέας κυβερνητικής θητείας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline