Είναι απλά σεξουαλικό το σκάνδαλο Πετρέους;

Καταρρακωμένος ο πρώην διευθυντής της CIA Ντέιβιντ Πετρέους μετά την αποκάλυψη της εξωσυζυγικής του σχέσης με την Πώλα Μπρόντουελ.

Πολλά τα ερωτήματα που δημιουργούνται γύρω από την παραίτηση του Ντέιβιντ Πετρέους από τη θέση του Διευθυντή της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ την Παρασκευή, επικαλούμενος την εξωσυζυγική του σχέση με την 40χρονη Πώλα Μπρόντουελ, η οποία έγραφε την βιογραφία του.

 

Τα αμερικανικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για ερωτήματα που αφορούν ζητήματα εθνικής ασφάλειας και ξεπερνούν μια απλή υπόθεση εξωσυζυγικής σχέσης.

Το FBI ήδη πραγματοποίησε έρευνα στο σπίτι της Μπρόντουελ στη Βόρεια Καρολίνα, ενώ στην επιφάνεια έχει έρθει κι ένα βίντεο όπου η ίδια ισχυρίζεται ότι η επίθεση στη Λιβύη –όπου τέσσερα άτομα έχασαν τη ζωή τους – είχε ως στόχο μια μυστική φυλακή στο αμερικανικό προξενείο.

Ο στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους ήταν επικεφαλής της Κεντρικής Διοίκησης στην οποία υπάγονται οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν και το Ιράκ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline