Επιτυχημένη η εγχείρηση του Ούγκο Τσάβες στην Κούβα

Σύμφωνα με τον Αντιπρόεδρο της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο η αφαίρεση καρκινικού ιστού από τον Πρόεδρο Τσάβες στέφθηκε με επιτυχία.

Η εγχείρηση, που διήρκεσε περισσότερο από έξι ώρες, ήταν «περίπλοκη» αλλά και «πλήρως επιτυχημένη», δήλωσε ο Μαδούρο σε τηλεοπτικό του διάγγελμα προς τον λαό της Βενεζουέλας.  

Υπενθυμίζεται ότι το Σαββατοκύριακο, ο Ούγκο Τσάβες ανακοινώνοντας την τέταρτη αυτή εγχείρηση (από τον Ιούνιο του 2011), ουσιαστικά έχρησε διάδοχό του τον Νίκολας Μαδούρο, σε «περίπτωση που κάτι δεν πήγαινε καλά» με την υγεία του.

Μετά το διάγγελμα του Μαδούρο, ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος ηγήθηκε μιας ολονυχτίας στο Καράκας, με υποστηρικτές του Προέδρου, όπου μάλιστα μεταδόθηκε και μία ηχογράφηση του ίδιου του Τσάβες να τραγουδάει τον εθνικό ύμνο.

Σημειώνεται ότι στην Αβάνα της Κούβας, κοντά στον Τσάβες στη δύσκολή αυτή στιγμή, βρέθηκε όλη του η οικογένεια, καθώς και πολιτικοί του φίλοι.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline