Στη Μόσχα ο Ζεράρ Ντεπαρντιέ για διαβατήριο και Πούτιν.

Αμετακίνητος είναι αποφασισμένος να ολοκληρώσει τη διαδικασία οργής, που ξεκίνησε Γεννημένος στη Γαλλία, μόνιμος κάτοικος Βελγίου και με διαβατήριο Ρωσίας.

Επιμένει καθώς βλέπει να έχει επιτύχει η αρνητική στάση του απέναντι στην εξοντωτική φορολογία 75% στο εισόδημα των πνευματικών δημιουργών και όχι μόνο.

Ο Γάλλος ηθοποιός Ζεράρ Ντεπαρντιέ έφθασε στη Ρωσία για να λάβει νέο, ρωσικό διαβατήριο ύστερα από την απόφασή του να αποποιηθεί την υπηκοότητά του προκειμένου να μην φορολογηθεί με τους νέους υψηλούς συντελεστές της πατρίδας του και την απόφαση του ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να του εξασφαλίσει τη ρωσική υπηκοότητα, μετέδωσαν σήμερα τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Ο εκπρόσωπος του Πούτιν, Ντμίτρι Πέσκοφ, δήλωσε ότι ο ρώσος πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον Ντεπαρντιέ στο θέρετρο Σότσι της Μαύρης Θάλασσας με σκοπό να τον ευχαριστήσει για την ανταπόκριση στην αίτησή του για ρωσική υπηκοότητα.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline