NASA: Όχι, δεν υπάρχει αποικία παιδιών σκλάβων στον Αρη

Η απίστευτη και ανόητη θεωρία συνωμοσίας, με πολλούς οπαδούς στις ΗΠΑ. Αμέτρητες είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν. Αυτή όμως περί αποικίας παιδιών- σκλάβων στον Αρη ξεπερνά ακόμη και αυτά τα όρια.

Η συζήτηση για αυτό ξεκίνησε από την εκπομπή The Alex Jones Show που αναμεταδίδεται από 118 ραδιοφωνικούς σταθμούς στις ΗΠΑ. Ο Ρόμπερτ Ντέιβιντ Στιλ, που ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, υποστήριξε ότι ο Αρης κατοικείται ήδη από ανθρώπους, που στέλνονται εκεί παρά τη θέλησή τους.

«Πιστεύουμε πραγματικά ότι υπάρχει μια αποικία στον Αρη που αποτελείται από παιδιά, τα οποία έχουν απαχθεί και σταλεί στο διάστημα σε ένα ταξίδι 20 ετών, έτσι ώστε όταν φθάνουν στον πλανήτη, δεν έχουν εναλλακτική λύση παρά να είναι σκλάβοι στην αποικία του Αρη», δήλωσε ο Στιλ στον ραδιοφωνικό παραγωγό 'Αλεξ Τζόουνς, ιδρυτή της αμφιλεγόμενης συνωμοσιολογικής ιστοσελίδας InfoWars, που υποτίθεται ότι ξεσκεπάζει αυτά που το κατεστημένο κρύβει.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Στιλ τα παιδιά- σκλάβοι της αποικίας χρησιμεύουν ως εργατικό δυναμικό, ως αντικείμενο παιδοφιλίας και -αφού σκοτωθούν- ως μέσο απόκτησης οργάνων, μυελού των οστών και αίματος από τους «κακούς» της αποικίας. Ο Τζόουνς παρουσίασε τον Στιλ ως «κάτοχο μυστικών της CIA» και υποστήριξε ότι γνωρίζει πως «το 90% των αποστολών της NASA είναι μυστικές» και ότι υψηλόβαθμοι μηχανικοί της NASA τού έχουν εξομολογηθεί ότι «δεν έχεις ιδέα για το τι συμβαίνει».

Επειτα από όλα αυτά, εκπρόσωπος της NASA θεώρησε ότι έπρεπε να διαψευστούν τα παραπάνω. «Δεν υπάρχουν άνθρωποι στον Αρη. Υπάρχουν ενεργά οχήματα στον Αρη, αλλά όχι άνθρωποι», δήλωσε ο Γκάι Γουέμπστερ του Εργαστηρίου Αεριοπροώθησης της NASA, στο «The Daily Beast».

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline