Τι φέρνει στην Αθήνα ο Φρανσουά Ολάντ;

Στην Αθήνα για επίσκεψη-αστραπή διάρκειας έξι ωρών θα βρεθεί την προσεχή Τρίτη ο Γάλλος Πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ. Με πολλές προσδοκίες από πλευράς Ελλάδος.

Για ιδιαίτερα «σημαντική επίσκεψη στην Αθήνα» κάνουν λόγο κύκλοι από το προεδρικό μέγαρο, των Ηλυσίων, ενώ η επίσκεψη αυτή είχε προγραμματιστεί αρχικά για το Νοέμβριο, κατόπιν για τον Δεκέμβριο και τελικά κανονίστηκε για τον Φεβρουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Γάλλος Πρόεδρος αναμένεται να υποβάλει προτάσεις συνεργασίας στον Έλληνα πρωθυπουργό σε μια προσπάθεια να αναζωπυρωθεί η εμπιστοσύνη των Γάλλων επενδυτών. Θα τον συνοδεύουν τρείς υπουργοί και ομάδα επιχειρηματιών.

Πάντως είναι γνωστό, ότι, από το προεδρικό γραφείο στα Ηλύσια Πεδία ο Φρανσουά Ολάντ παρακολουθεί την εξέλιξη της ελληνικής οικονομίας και γνωρίζει πολύ καλά τη βελτίωση των ελληνικών θεμάτων σε επίπεδο μακροοικονομίας.

Στην καθημερινή του ατζέντα πάντως περιλαμβάνεται η αντιμετώπιση και επίλυση των προβλημάτων που «στοιχειώνουν» την ευρωζώνη.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline