Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:36:06

Επιπολαιότητα στενών επαφών στον Νίκο Ρωμανό και εμπλοκή του υπουργού Γ. Γεροπετρίτη, επικαλείται ο αμφιλεγόμενος-υπόδικος «εκδότης» Μένιος Φουριώτης. Προσπαθεί να τους εκθέσει ως δυσαρεστημένος και οπλίζει την φαρέτρα του ΣΥΡΙΖΑ. Κύριο

ΣΥΡΙΖΑ μετά τη «βόμβα» Φουρθιώτη σε νέα καταγγελία για σοβαρό θέμα κομματικού λάθους στη Πειραιώς: Να δώσει εξηγήσεις ο Μητσοτάκης για Ρωμανό και Γεραπετρίτη.

1.Έντονες και δυσάρεστες αντιδράσεις, ακόμα και στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας και στον χώρο των ΜΜΕ, προκαλεί η δημοσιοποίηση ισχυρισμών του Μένιου Φουρθιώτη για επαφές με τον υπουργό Επικρατείας της ΝΔ Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ Νίκο Ρωμανό, δράστη κατά τους επικριτές του αρκετών αδεξιοτήτων , χωρίς σπουδαία δημοσιογραφική θητεία και πείρα για παρόμοια κρίσιμη πολιτική θέση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εκμεταλλευόμενος τη θλιβερή αυτή υπόθεση και διαπλοκή, ανόητης και επιπόλαιας από αρκετές απόψεις., αντέδρασε έντονα σημειώνοντας ότι ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας. Και κάλεσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δώσει εξηγήσεις.

Η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ για Φουρθιώτη

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

«Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.
Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της Ελληνικής Δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:

• Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;
• Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους;

Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος».

Τι δημοσιοποίησε ο Φουρθιώτης

Δείτε τι δημοσιοποίησε νωρίτερα ο Μένιος Φουρθιώτης μέσω Twitter:
Νωρίτερα ο Μένιος Φουρθιώτης δημοσιοποίησε τηλεφωνικές κλήσεις που είχε με τον Γιώργο Γεραπετρίτη, υπουργό Επικρατείας της κυβέρνησης, και τον Νίκο Ρωμανό, διευθυντή του γραφείου τύπου της Νέας Δημοκρατίας.

2.Ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει «στην πρέσα» Γεραπετρίτη-Μητσοτάκη μετά τις αναρτήσεις Φουρθιώτη

Απαντήσεις από τον υπουργό Επικρατείας ζητά η αξιωματική αντιπολίτευση μετά το θέμα που προέκυψε από αναρτήσεις του υπόδικου τηλεπαρουσιαστή, ο οποίος ισχυρίζεται ότι είχε στενές επαφές με τον Γ. Γεραπετρίτη.
Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του σημειώνει ότι τα όσα αναφέρει ο Μένιος Φουρθιώτης αποτελούν «δημόσιο εκβιασμό ενός υπουργού» και ζητά από τον πρωθυπουργό να δώσει τα πάντα στη δημοσιότητα.

Η ανακοίνωση

«Εφ.Συν.» - Μάριος Βαλασόπουλος

Με ενδιαφέρον παρακολουθούμε την απόφαση του υπόδικου και προστατευόμενου του Μαξίμου κ. Φουρθιώτη να δώσει στη δημοσιότητα τις στενές επαφές του με τον υπουργό Επικράτειας και τον υπεύθυνο του γραφείου Τύπου της ΝΔ.

Επειδή ωστόσο ο δημόσιος εκβιασμός ενός υπουργού από έναν υπόδικο αποτελεί διασυρμό, όχι μόνο της κυβέρνησης, αλλά της ελληνικής δημοκρατίας, καλούμε τον κ. Μητσοτάκη και τον υπουργό του να δώσουν τώρα τα πάντα στη δημοσιότητα και κυρίως να απαντήσουν:
Ποιος ο λόγος των αλλεπάλληλων κλήσεων του υπουργού επικρατείας με τον υπόδικο Φουρθιώτη ;
Υπάρχουν πράγματι μηνύματα και αν ναι ποιο το περιεχόμενό τους ;
Αναμένουμε και ελπίζουμε ο κατήφορος να έχει ένα τέλος.

Τα επίμαχα tweets

tweets9

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline