Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:38:57

Ο Γ.Κύρτσος ξύνεται και πάλι - για διαγραφή- στη γκλίτσα του Μητσοτάκη «πυροβολεί» ξανά Μαξίμου για ακρίβεια, θανάτους covid και Novartis. Κύριο

Καθημερινά και αιχμηρά είναι τα σχόλια του για τις λαθεμένες-προβληματικές-αποτυχημένες κυβερνητικές αποφάσεις στα περισσότερα Υπουργεία αλλά και στην κορυφή της Κυβέρνησης και στο Μαξίμου.

Για άλλη μια φορά ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κύρτσος «πυροβολεί» κατά ριπάς το Μέγαρο Μαξίμου. Αφορμή η ενεργειακή ακρίβεια, η υπόθεση Novartis για την οποία τονίζει ότι το δημόσιο πρέπει να στραφεί δικαστικά εναντίον της εταιρείας και οι θάνατοι από κορονοϊό στην Ελλάδα.

Για την ακρίβεια ο κ. Κύρτσος σχολίασε: «"Το Μαξίμου ανησυχεί για την άνοδο των ενεργειακών τιμών"»(Βήμα) Μέχρι τώρα το Μαξίμου: Πίστευε στην απολιγνιτοποίηση εξπρές, το φυσικό αέριο. Θεωρούσε την ενεργειακή ακρίβεια παροδική. Νόμιζε ότι θα κάλυπτε τις αυξήσεις. Join the club όσων ανησυχούν. Υιοθετείστε και προτάσεις».

Για την υπόθεση Novartis: «Πέρα από τη διαμάχη για σκάνδαλο, σκευωρία η δίωξη του Τύπου, πρέπει κάποτε να καλυφθεί το μεγάλο κενό στην υπόθεση Novartis. Κυβέρνηση, Δημόσιο πρέπει να στραφούν δικαστικώς κατά της Novartis και να ζητήσουν αποζημίωση εκατοντάδων εκατ. Η κάθαρση γίνεται μόνο στην πράξη!».

Για τον κορονοϊό: «Με τον ρυθμό που πηγαίνουμε είναι σαν να χάνουμε ένα χωριό η μια μικρή κωμόπολη κάθε μήνα από COVID-19. Mε τη μείωση του πληθυσμού να ξεπερνάει τις 50.000 το χρόνο και τον αριθμό των θανάτων να είναι το 2021 15% πάνω από τον μέσο όρο προηγούμενης πενταετίας, κάτι πρέπει να κάνουμε».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline