Σάββατο 20 Απριλίου 2024  05:02:34

Έρωτες μεσηλίκων εφηβων... Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης: Με συνεχείς νέες φωτογραφήσεις, το ζευγάρι δηλώνει ότι ζει τον απόλυτο έρωτα. Κύριο

Μια καθημερινή δημοσιότητα με διαρκής τροφοδότηση νέων στιγμιοτύπων της εφηβικής ευτυχίας και διάθεσης των ώριμων καλλιτεχνών, μέσης ηλικίας με προηγούμενους γάμους και παιδιά.

Βανδή και Μπισμπίκης / Glomex

1.Τα φρέσκα «λυρικά» κείμενα που ακολουθούν, όπως και οι νέες ρομαντικές φωτογραφίες σφοδρού έρωτα αποτελούν ένα ελεύθερο ιδιωτικό δικαίωμα δύο προσώπων αλλά επιβαρύνονται με δημοσιότητα πρωτοφανή, γνώριμη σε ηλικίες ερωτευμένων ανηλίκων μαθητών και φοιτητών ή περίπου, γεγονός το οποίο κατά την άποψη πολλών προκαλεί με αρνητική φόρτιση και διάθεση για αρνητικά σχόλια. Εντάσσονται σε ένα στυλ ύφους και ήθους παραδοσιακού lιfe-style.

Aπό το όλο υλικό, φρέσκο χθεσινό αλλά γνώριμο καιρό τώρα, δηλαδή διαρκές φαίνεται ξεκάθαρα πως η σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη, έχει περάσει στο επόμενο level, αυτό της αδιαφορίας για τα αδιάκριτα βλέμματα. Πράγματι, το διάσημο ζευγάρι ζει τον «απόλυτο έρωτα» και αυτές τις ημέρες βρίσκεται μαζί στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την πρεμιέρα της τραγουδίστριας στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Στα πιο πρόσφατα νέα της σχέσης τους, η εκπομπή «Open Weekend» εξασφάλισε ένα νέο στιγμιότυπο του έρωτά τους από το ταξίδι τους. Ειδικότερα, το ζευγάρι απαθανατίστηκε αγκαλιά μπροστά στη θάλασσα να βιώνει τον απόλυτο έρωτα.
Ακολουθεί το βίντεο όπως προβλήθηκε στην εκπομπή του Open

Γάμος – βόμβα στη showbiz: Παντρεύονται Βανδή – Μπισμπίκης;

ο πιο πολυσυζητημένο ζευγάρι της ελληνικής showbiz, τον τελευταίο καιρό, δεν είναι άλλο από τη Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη. Η διάσημη τραγουδίστρια ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της, με τον ηθοποιό και αυτό βγαίνει και προς τα έξω αφού, και οι δύο, πλέον, είναι πολύ εκδηλωτικοί στις κοινές δημόσιες εμφανίσεις αλλά και τις αναρτήσεις τους στα social media. Το Πάσχα, μάλιστα, κατά τη διάρκεια των διακοπών τους, βρέθηκαν να ποζάρουν μεταξύ αγαπημένων τους φίλων, πιο χαλαροί και εκδηλωτικοί από ποτέ.

Οι αναρτήσεις που «ανάβουν φωτιές»

Και όσο όλοι συζητάνε αν το ζευγάρι θα κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του, μία σειρά από Instagram Stories ενός ιδιαίτερα δημοφιλούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προφίλ, της «Soula Glamorous», φουντώνει τις φήμες ότι, σύντομα, Βανδή και Μπισμπίκης, θα κάνουν το επόμενο βήμα, επισημοποιώντας τη σχέση τους.

«Ποια τραγουδίστρια κριτής και τηλεπαρουσιάστρια κάνει γάμο με ηθοποιό από τις Άγριες Μέλισσες σύντομα;», ανέφερε η «Soula Glamorous» στο πρώτο από τα stories της, δίνοντας, στη συνέχεια, η ίδια την απάντηση του κουίζ. Βανδή Μπισμπίκης StoriesΒανδή Μπισμπίκης Stories «Και στα δικά μας», έγραψε, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού.
Βανδή Μπισμπίκης Stories
«Και στα δικά μας», έγραψε, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του ερωτευμένου ζευγαριού.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline