Σάββατο 20 Απριλίου 2024  06:36:02

Κακό εξαγώγιμο είδος η κ. Βίκυ Καγιά με αισθησιακό, ασύμμετρο cut out φόρεμα στο καλλιτεχνικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών. Κύριο

Σέξι διάθεση στο ζενίθ, ασύμβατη και με κακές εντυπώσεις παρά τα λιβανίσματα ιστοσελίδων κουτσομπολιού στην Ελλάδα και πρωινάδικων.

Το παλαιό μοντέλο, η 44χρονη Βίκυ Καγιά βρίσκεται στις Κάννες, από όπου έστειλε, μέσα από μια νέα ανάρτηση στο Instagram, μια από τις πιο σέξι εμφανίσεις της, που αποτέλεσε κάτι περισσότερο από κακόγουστη επιλογή: Περπάτησε στο κόκκινο χαλί με μαύρο, μάξι, ασύμμετρο cut out φόρεμα, απογειώνοντας την σέξιι και μόνο σέξι, παλαιομοδίτικη μάλιστα, διάθεση για εντυπωσιασμό.

. Η ίδια, επέλεξε για την εκκεντρική και κραυγαλέα ως προς τους καλλιτεχνικούς-πολιτιστικούς σκοπούς εμφάνισή της στο Φεστιβάλ μαύρο φόρεμα με ανοίγματα στην περιοχή της κοιλιάς, σκίσιμο στο πόδι και έναν ώμο, που θεωρεί ότι ανάδειξε και πρόβαλε, ίσως, ως μοναδικό προσόν το σώμα της.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline