Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  16:16:36

Βαθαίνει, δυστυχώς, το χάσμα με τη Ρωσία. Επίθεση Ζαχάροβα προσωπικά κατά Μητσοτάκη: «Απίστευτο να συγκρίνει τους ήρωες του Μεσολογγίου με τους ναζιστές του Αζόφ». Η Ελλάδα από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο. Κύριο

Αντίδραση της Μόσχας στα νέα όπλα στην Ουκρανία και στην επικριτική ομιλία στο Κογκρέσο. Δεν σχολίασαν δεν απάντησαν Κυβέρνηση και ΝΔ.

1.Η εκπρόσωπος Ζαχάροβα με προσωπική επίθεση κατά Μητσοτάκη για τη συσχέτιση Μεσολόγγι-Μαριούπολη. Η Ελλάδα από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο.
Η εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας εξαπέλυσε τα πυρά της κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη με αφορμή τα όσα είπε στην ομιλία του Κογκρέσο

Κατηγορίες με διπλό επίπεδο έντονα, κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη και Ελλάδος, εξαπέλυσε η Μαρία Ζαχαρόβα, εκπρόσωπος του ΥΠΕΞ της Ρωσίας με αφορμή τις δηλώσεις του Έλληνα πρωθυπουργού στο Κογκρέσο.

Μάλιστα, σημείωσε ότι «η Αθήνα προσπαθεί να δικαιολογήσει την απόφασή της να ενταχθεί από τους πρώτους στο αντιρωσικό μέτωπο».
Την ίδια ώρα χαρακτήρισε τουλάχιστον «ατυχή» την αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μαριούπολη, όταν παρομοίασε τους υπερασπιστές της πόλης με το Μεσολόγγι.

«Ο Μητσοτάκης έδωσε ένα περίεργο σύνολο ιστορικών αναλογιών», είπε η Μαρία Ζαχάροβα, όπως μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων TASS.
«Ο εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας των Ελλήνων πριν από διακόσια χρόνια αποδείχθηκε ότι ήταν ισοδύναμος με τις εγκληματικές ενέργειες του καθεστώτος του Κιέβου, το οποίο επί οκτώ χρόνια πολέμησε εναντίον των πολιτών του στο Ντονμπάς.
Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι οι ήρωες στην υπεράσπιση του ελληνικού φρουρίου του Μεσολογγίου το 1825 τοποθετήθηκαν στο ίδιο επίπεδο με τους Ναζί από το Τάγμα Αζόφ».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline