Τρίτη 23 Απριλίου 2024  15:07:43

Γιατί δεν πήγε ο Αδωνις στο Προεδρικό Μέγαρο. «Κάλεσαν τη Σάρα και τη Μάρα και τους υπουργούς και βουλευτές μόνους τους. Δεν πήγα γιατί δεν κάλεσαν και τη γυναίκα μου». Κύριο

Το παράπονο και η απουσία γενικής διαμαρτυρίας του Αδωνι Γεωργιάδη.

«Παρατήρησα όμως και μια άλλη απουσία, από τη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο, αυτή του Άδωνη Γεωργιάδη. Αλήθεια πού ήταν ο Άδωνις; Γιατί δεν προσήλθε; Μήπως ήταν άρρωστος; Τον ρώτησα λοιπόν ευθέως και ομολογουμένως η απάντησή του με αιφνιδίασε: «Δεν πήγα στην δεξίωση σε ένδειξη διαμαρτυρίας, γιατί τους παρακάλεσα να με συνοδεύσει η σύζυγός μου Ευγενία και αυτοί το αρνήθηκαν.

Το θεωρώ απαράδεκτο τη στιγμή που κάλεσαν την Μάρα και την Σάρα και δεν με άφησαν να με συνοδεύσει η Ευγενία, και γράφτο», μου είπε. Μάλλον όμως έχει άδικο και για τις προκλήσεις: Και τούτο γιατί πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας μου έκαναν γνωστό ότι οι προσκλήσεις ήταν αυστηρά προσωπικές. Όσοι συνοδεύονταν από τους/τις συζύγους τους δεν προσκλήθηκαν ως σύζυγοι αλλά με την δική τους επαγγελματική ιδιότητα (όπως για παράδειγμα Κώστας Μπακογιάννης- δήμαρχος- Σία Κοσιώνη- δημοσιογράφος και δυο τρεις άλλοι).».

Δεν είναι ακριβές αυτό . Πρώτον, επειδή για ορισμένους συζύγους «επιφανών» γυναικών ή ανδρών αντίστοιχα, εφευρέθηκαν διάφορες ιδιότητες για να τους γίνουν «προσωπικές προσκλήσεις» με τρόπο μονομερή εάν όχι φαύλο όπως λ.χ. απλές συμμετοχές σε κάποια συμβούλια, διοικήσεις, γραμματείες κλπ., ενώ υπήρξαν περιπτώσεις που κλήθηκαν ζευγάρια, όπως οι γονείς του δολοφονημένου οπαδού του Άρη Αλκιβιάδη Καμπανού κλπ. Επιπλέον υπήρξαν αρκετές οι κακόγουστες, προκλητικές ασεβείς εμφανίσεις-προσκλήσεις, πράγματι, της Σάρας και της Μάρας, όπως «νέων δημιουργών» , ομοφυλόφιλου ηθοποιού , μιας σκηνοθέτριας ταινιών μικρού μήκους για ένα τραγουδιστή, όταν δεν εκλήθησαν κορυφαίοι καλλιτέχνες, συγγραφείς και πνευματικοί άνθρωποι κλπ, που προκάλεσαν δικαιολογημένες αντιδράσεις και επικρίσεις για τους αρμόδιους τη Προεδρίας σε μια ακόμη άδοξη, υποτονική δεξίωση..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline