Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  14:57:29

Ομαδικό το άθλημα αλλά υπάρχει και η αξία του ενός, όπως τότε ο Γκάλης...Ευρωμπάσκετ σήμερα: Φαβορί για μετάλλιο η Ελλάδα λόγω του Γιάννη Ατεντοκούμπο. Κύριο

Η FIBA γνωστοποίησε το power ranking με την Ελλάδα να είναι στην 3η θέση πίσω από Σλοβενία και Γαλλία.

Φαβορί για μετάλλιο στο Ευρωμπάσκετ που θα διεξαχθεί στο διάστημα 1-18/7 σε Ιταλία, Γερμανία, Τσεχία και Γεωργία είναι η Ελλάδα.

Η FIBA ανακοίνωσε το αρχικό power ranking του Eurobasket 2022 και η Ελλάδα είναι στην 3η θέση, πίσω από την κάτοχο του τίτλου Σλοβενία και την Γαλλία. Την εξάδα συμπληρώνει η Σερβία, η Λιθουανία και η Ισπανία.

Η Ελλάδα που έχει μείνει για μεγάλο διάστημα εκτός βάθρου στη διοργάνωση είναι φαβορί φυσικά λόγω της παρουσίας του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στο τουρνουά.

«Αντετοκούνμπο. Αντετοκούνμπο. Αντετοκούνμπο. Αντετοκούνμπο. Τέσσερα αδέλφια, ένας Greek Freak και μία θέση στη πρώτη τριάδα των πρώτων rankings. Οι προσδοκίες είναι πολλές για τον Γιάννη, αλλά μιλάμε για μία ομάδα, που θα έχει μεγάλες ελπίδες για μία θέση στο βάθρο του Ευρωμπάσκετ. Θα είναι η ομάδα, που θα θέλουν όλοι να κερδίσουν στον τρίτο όμιλο και θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα σχηματιστούν τα πράγματα μετά τη πρώτη φάση», γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την Ελλάδα.

Προετοιμασία στο ΟΑΚΑ

Στο μεταξύ η εθνική ομάδα ξεκίνησε σήμερα την προετοιμασίας της στο ΟΑΚΑ προκειμένου να είναι έτοιμη στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Wordl Cup και φυσικά στο Eurobasket.

Τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθούν στην προετοιμασία οι Γιάννης και Θανάσης Αντετοκούνμπο μαζί με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

 

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline