Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  12:19:25

Σε νέους δρόμους η Άντζελα Γκερέκου (τέλος τα μαύρα) και η Αννα- Μισέλ Ασημακοπούλου. (πάμε γι' άλλα, «τα καλύτερα έρχονται»). Κύριο

1. Άντζελα Γκερέκου: Έβγαλε τα μαύρα ρούχα ένα χρόνο μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.

Η αγαπημένη ηθοποιός μετά από ένα δύσκολο και επιβαρυμένο χείμωνα αυτό το διάστημα ξεκουράζεται.

Τις καλοκαιρινές της διακοπές απολαμβάνει η Άντζελα Γκερέκου λίγο πριν την επιστροφή της στη Γη της Ελιάς.Παράλληλα με την προεδρία του ΕΟΤ., όπου δεν έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της στον τομέα αυτό.
Η πρωταγωνίστρια της σειράς, ανέβασε τις νέες της φωτογραφίες στο instagram, ντυμένη στα λευκά. Οι διαδικτυακοί της φίλοι σχολίασαν την αλλαγή στην εμφάνισή της, λίγες μέρες μετά το ετήσιο μνημόσυνο του Τόλη Βοσκόπουλου, καθώς η Άντζελα Γκερέκου αποχωρίστηκε τα μαύρα ρούχα

Οι δύσκολές στιγμές μετά τον χαμό του Βοσκόπουλου
Πρόσφατα η Άντζελα Γκερέκου είχε βρεθεί στο πλατό της Ελένης Μενεγάκη μιλώντας για την δύσκολη περίοδο της ζωής της, μετά τον θάνατο του Τόλη Βοσκόπουλου.
«Με τη βοήθεια του Θεού και με την πίστη που έχω βαθιά μέσα μου και με κάνει να αντιμετωπίζω όλα τα όμορφα που έρχονται, και με το παιδί μου και με την δουλειά μου, έτσι και τώρα στην δύσκολη περίοδο της ζωής μας, προχωράμε δυνατά και όλα μπορούν να πάνε καλά», είχε αναφέρει η Άντζελα Γκερέκου.

Οι εξελίξεις του β΄ κύκλου της σειράς
Η ιστορία της Αθηνάς πρωταγωνιστεί και μαζί με αυτή όλοι οι χαρακτήρες έρχονται στο προσκήνιο με νέες ιστορίες που θα συγκλονίσουν το κοινό. Κρυμμένα μυστικά, πάθη, έρωτες και πάνω από όλα το στοιχείο του μυστηρίου το οποίο κυριαρχεί την νέα σεζόν.
Ήδη από το πρώτο τρέιλερ για τον β΄ κύκλο της Γης της Ελιάς, οι ερμηνείες των Άντζελα Γκερέκου και Μάρω Κοντού κόβουν την ανάσα. Ιουλία και Κουράκος όπως θα δείτε χωρίζουν οριστικά ενώ ο Μάνος μαζί με την Μαρίνα παντρεύονται και βάζουν μπροστά την υιοθεσία της μικρής Αγγελικής.

Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και ο αρραβωνιαστικός της Γιώργος Λεγάκης τραβάνε δρόμους χωριστούς

ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΡΩΤΑ -ΛΑΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΓΙΩΡΓΟ ΛΕΚΆΚΗ, Η ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΔΗΛΩΝΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΗ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, από τον Φεβρουάριο είχαν αρχίσει να φαίνονται σύννεφα στη σχέση τους. Πιο εντυπωσιακή και απαστράπτουσα από ποτέ, η ευρωβουλευτής της Ν.Δ. εμφανίστηκε μόνη της στην εκδήλωση για την 48η Επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας µε μια εντυπωσιακή κόκκινη τουαλέτα και μονοπώλησε τα φλας των φωτογράφων.
Η Άννα Μισέλ Ασηµακοπούλου επιβεβαίωσε αποκλειστικά στο «Secret» τον οριστικό χωρισμό της: «Είμαι πάρα πολύ καλά και κοιτάω μπροστά. Τα καλύτερα έρχονται», τόνισε χαρακτηριστικά. Η ίδια δηλώνει αφοσιωμένη αποκλειστικά στα καθήκοντά της για την Ελλάδα.
Να σημειωθεί ότι το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί το 2016, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στις ΗΠΑ.

Ομως από τον Δεκέμβριο και ύστερα άρχισαν, όπως λένε οι πληροφορίες, να πυκνώνουν τα σύννεφα, που μάλλον έφεραν καταιγίδα. Σταμάτησαν οι κοινές εμφανίσεις, τα ταξίδια και οι selfies στο Instagram. Εκείνη βρίσκεται περισσότερο χρόνο στις Βρυξέλλες και εκείνος στο σπίτι τους, κάπου στο Κουκάκι.

Το ζευγάρι είχε αρραβωνιαστεί με τον κλασικό παραδοσιακό τρόπο το 2016, στην Αμερική. Από τότε ήταν αχώριστοι. Το μαρτυρούν άλλωστε τα δεκάδες stories και οι φωτογραφίες με τους δυο τους που ανέβαζε συχνά η ευρωβουλευτής. Το καλοκαίρι το πέρασαν μαζί στις Κυκλάδες, με προτεραιότητα την Τήνο. Η τελευταία κοινή τους φωτογραφία ήταν τον περασμένο Νοέμβριο, όπου εκείνη και ο επιχειρηματίας είχαν ανέβει στον βράχο της Ακρόπολης και εμφανίζονταν ερωτευμένοι και αγαπημένοι. Από τότε σιγή ιχθύος, παρά το ότι σε συνεντεύξεις της η Αννα Μισέλ έλεγε ότι στα σχέδιά τους ήταν ο γάμος. Λογικό, αφού υπήρξε αρραβώνας...

Ομως η πανδημία φαίνεται ότι λειτούργησε διαβρωτικά για το ζευγάρι και έκανε ζημιά στα θεμέλια... Φυσικά, στους έρωτες τα απόλυτα δεν ισχύουν. Μπορεί να μάλωσαν σήμερα κι αύριο να είναι ξανά μαζί. Ποιος ξέρει;

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline