Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  21:05:02

Πέντε διάσημες, με πρώτες την Τζέην Φόντα, την Κάμερον Ντιάζ και τη Βικτώρια Μπέκαμ που μετάνιωσαν για τις πλαστικές που έκαναν και προτρέπουν «μακρυά». Κύριο

Από τα εμφυτεύματα στο στήθος της Μπέκαμ μέχρι τη μη αναστρέψιμη παραμόρφωση της Εβαντζελίστα, οι celebrities πλέον δηλώνουν «κατά» των αισθητικών επεμβάσεων.

Αν όχι όλοι, σχεδόν οι περισσότερες celebrities επιθυμούν να διατηρηθούν νέες και κομψές. Επειδή όμως καμία δεν έχει ανακαλύψει το μυστικό της νεότητας, πολλές από αυτές υπέκυψαν στην ευκολία των αισθητικών επεμβάσεων.

Εδώ και μερικά χρόνια, οι πλαστικοί χειρουργοί έχουν «σώσει» πολλές διάσημε από τη φθορά του χρόνου, είτε μέσω μικροεπεμβάσεων είτε μέσω χειρουργείων. Πολλές όμως εθίστηκαν σε αυτό και έκαναν κατάχρηση. Άλλεςπάλι δεν υπέπεσαν στην υπερβολή, αλλά στάθηκαν άτυχες και αντί να ομορφύνουν, παραμορθώθηκαν.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η Τζέιν Φόντα αποκάλυψε ότι δεν είναι καθόλου «περήφανη» που έκανε λίφτινγκ προσώπου, ενώ τόνισε πως δεν έκανε ποτέ άλλες αισθητικές επεμβάσεις. Οι λόγοι όπως είπε ήταν γιατί ανησυχούσε μήπως εθιστεί και καταλήξει να δείχνει «παραμορφωμένη».

Το μικρό λίφτινγκ της Φόντα δεν είναι τίποτα μπροστά στις πλαστικές που αλλοίωσαν το πρόσωπο της Λίντα Εβαντζελίστα ή τα μπότοξ που παραμόρφωσαν την Κόρτνεϊ Κοξ.

Δείτε παρακάτω μερικές από τις διασημότερες γυναίκες του κόσμου που μίλησαν για τις αποτυχημένες πλαστικές τους και παραδέχτηκαν ότι το έχουν μετανιώσει.

Βικτόρια Μπέκαμ

Η Βικτόρια Μπέκαμ αρνούνταν να παραδεχτεί ότι έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις, μέχρι τη στιγμή που παραδέχτηκε τη λάθος απόφασή της να «πειράξει» το στήθος της. Η 48χρονη πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls, είπε στη Vogue το 2011 ότι της αφαίρεσαν τα εμφυτεύματα που είχε βάλει: «Οι μπαζούκες τορπίλης, έχουν φύγει», είχε πει ειρωνικά.

Σε άλλες δηλώσεις της το 2017, ανέφερε: «Μάλλον θα έπρεπε να πω "μην τα βάζεις με το στήθος σου". Όλα αυτά τα χρόνια το αρνιόμουν, τι ηλίθιο. Είναι ένα σημάδι ανασφάλειας. Απλώς ευχαριστήσου αυτό που έχεις».

Κόρτνεϊ Κοξ

Η Μόνικα από τα «Φιλαράκια» όσο περνά ο καιρός, τόσο λιγότερο θυμίζει τη συγκάτοικο της Ρέιτσελ από τη δημοφιλή σειρά. Η Κόρτνεϊ Κοξ έχει επισκεφθεί πολλές φορές τον πλαστικό χειρουργό της, κάτι που και να ήθελε δεν θα μπορούσε να το κρύψει, αφού οι. Οι αλλαγές στο πρόσωπό της είναι εμφανείς.

Η ίδια έχει παραδεχτεί την εμμονή της να παραμείνει νέα και κατέφυγε στη λύση των πλαστικών. Όμως όπως είπε σε συνέντευξή της, έχασε το μέτρο και εύχεται να μην είχε υπερβάλλει τόσο. Ειδικότερα, είχε δηλώσει: «Δεν συνειδητοποίησα ότι, "ωχ φαίνομαι πολύ περίεργη με τις ενέσεις" και έκανα συνεχώς πράγματα στο πρόσωπό μου. Λίγη ένεση εδώ ή λίγο γέμισμα εκεί. Δεν έχεις ιδέα γιατί είναι παροδικό, μέχρι να πεις "Ωχ, αυτό δεν φαίνεται σωστό"».

Τώρα έχει απαλλαχθεί από τα fillers της και υποστηρίζει ότι: «Είμαι όσο περισσότερο φυσική μπορώ να είμαι. Νομίζω ότι τώρα μοιάζω περισσότερο στον άνθρωπο που ήμουν. Αυτά δεν είναι ρυτίδες, είναι γραμμές χαμόγελου. Έπρεπε να μάθω ότι τα fillers δεν είναι φίλοι μου».

Κάμερον Ντίαζ

Το 2012 η Κάμερον Ντίαζ εμφανίστηκε χωρίς καμία ρυτίδα στο πρόσωπό της και αυτό κίνησε τις υποψίες. Τα «πηγαδάκια» του Χόλιγουντ άρχισαν να σπέρνουντη φήμη ότι η Ντίαζ ξεκίνησε τα μπότοξ. Πλέον η ηθοποιός μιλά ανοιχτά για αυτό: «Έχω δοκιμάσει μπότοξ στο παρελθόν, άλλαξε το πρόσωπό μου με τόσο περίεργο τρόπο που ήμουν κάπως σαν "όχι, δεν θέλω να είμαι έτσι, προτιμώ να δω το πρόσωπό μου να γερνά παρά ένα πρόσωπο που δεν μου ανήκει καθόλου"».

Μπριτ Έκλαντ

Το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ έχει μοιραστε επίσης την «πικρή» εμπειρία που είχε από τα fillers χειλιών, τα οποία θεωρεί ότι της έκλεψαν τη φυσική της ομορφιά. «Ποτέ, ποτέ, ποτέ, να μην πειράξετε (χειρουργικά) το πρόσωπό σας», προειδοποίησε τους φαν της και ειδικά τις γυναίκες, σε πρόσφατη συνέντευξή της η 79χρονη.

Στην ίδια συνέντευξη, θέλησε να τονίσει πως ενώ ζήτησε «μέτρια» θεραπεία της χορήγησαν πολλαπλές δόσεις. «Όλοι έχουν το δικαίωμα της επιλογής. Τα έκανα όλα αυτά στα 50 μου, αλλά δεν θα το σκεφτόμουν ξανά. Δεν έχω καμία επιθυμία να φαίνομαι κάτι άλλο από αυτό που είμαι», δήλωσε.

Τζένιφερ Γκρέι

Η σταρ του «Dirty Dancing», Τζένιφερ Γκρέι έχει παραδεχτεί δημόσια τις επεμβάσεις που έκανε στο πρόσωπό της, τις οποίες θα ανέτρεπε αν γυρνούσε τον χρόνο πίσω. Όπως έχει δηλώσει, έκανε δύο επεμβάσεις στη μύτη, αλλά το τελικό αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Η ίδια πιστεύει μάλιστα, ότι αυτή η αλλαγή της κατέστρεψε την καριέρα της. Όταν εμφανίστηκε σε ένα επεισόδιο της σειράς «Φιλαράκια» το 1995 πολλοί από τους θαυμαστές της, αναρωτιόντουσαν αν ήταν η Γκρέι αυτή που έβλεπαν.

Στο βιβλίο της «Out of the Corner», γράφει: «Πήγα στο χειρουργείο ως μια διασημότητα και βγήκα ως μια ανώνυμη. Θα είμαι πάντα αυτή η κάποτε διάσημη ηθοποιός που κανείς δεν αναγνωρίζει πλέον, εξαιτίας μιας επέμβασης στη μύτη».

Λίντα Εβαντζελίστα

Το άλλοτε καταξιωμένο μοντέλο με τα αμέτρητα εξώφυλλα και τις πασαρέλες, δεν θυμίζει σε τίποτα τη μελαχρινή καλλονή που ήταν. Η εμμονή της Λίντα Εβαντζελίστα να θέλει πάντα το κάτι παραπάνω ενέτειναν όλο και περισσότερο τις επισκέψεις στον πλαστικό.

Η Εβαντζελίστα όχι μόνο το μετάνιωσε, αλλά κατέθεσε και μήνυση για τη μεγάλη αλλοίωση που έχει υποστεί το πρόσωπό της. «Δεν αντέχω άλλο να ζω έτσι, να κρύβομαι και να ντρέπομαι για το ποια είμαι. Δεν μπορώ να νιώθω άλλο αυτόν τον πόνο», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε τον περασμένο Φεβρουάριο και πρόσθεσε:

«Προσπάθησα να σταματήσω τα γηρατειά μου. Νόμιζα ότι έκανα κάτι λάθος, το σώμα μου παραμορφωνόταν και φαινόταν κρεμασμένο. Προσπάθησα να κάνω δίαιτα και να γυμναστώ, όμως τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Πήγα στον γιατρό μου και μου είπε ότι πάσχω από υπερπλασία του λίπους και θα χρειαστώ κρυολιπόλυση. Έκανα τρεις νομίζω και ακόμα δεν είδα τα επιθυμητά αποτελέσματα». Πλέον η 56χρονη που πέρασε τόσες ώρες κάτω από το νυστέρι, δηλώνει «κατά των επεμβάσεων».

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline