Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024  13:18:12

Κι άλλος λεβέντης Κρητικός στα Χανιά: Χτυπούσε και βίαζε τη σύζυγο του επί 19 χρόνια. Κακοποιούσε και την κόρη τους. Τον παραπέμπουν για κακούργημα. Κύριο

Ο 38χρονος που παραπέμφθηκε για κακουργηματικές πράξεις αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μη πλησιάζει τα δύο θύματα του.

- Ακόμα επιζεί αυτή η βαρβαρότητα της δήθεν κρητικής λεβεντιάς με θύματα υποταγής και βίας γυναίκες και θυγατέρες. Μια ακόμη περίπτωση ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού εξετάζουν οι δικαστικές αρχές των Χανίων, με πρωταγωνιστή έναν 38χρονο. Μια 36χρονη γυναίκα κατήγγειλε τον επί 19 χρόνια σύζυγο της ότι την κακοποιούσε με ξυλοδαρμούς και την βίαζε όλα αυτά τα χρόνια που λόγω φόβου, ανεχόταν τα μαρτύρια που βίωνε.

Ο 38χρονος από τα Χανιά, αντιμετωπίζει τις κατηγορίες ενδοοικογενειακής βίας και κατ' εξακολούθηση βιασμού σε βάρος της 36χρονης συζύγου του, αλλά και της άσκησης σωματικής βίας σε βάρος της 17χρονης κόρης τους. Παραπέμφθηκε σε βαθμός κακουργήματος και σήμερα απολογήθηκε στον ανακριτή και τον εισαγγελέα.

Μετά την απολογία του ο 38χρονος, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους να μετακομίσει σε άλλο σπίτι και σε διαφορετική περιοχή των Χανίων, να μην πλησιάζει τη σύντροφο και την 17χρονη κόρη του σε απόσταση μικρότερη των 100 μέτρων και να παρουσιάζεται στο Α.Τ. κάθε μήνα.
Παραμονές του Δεκαπευνταύγουστου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ Χανίων, συνέβη ακόμη ένα επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και βιασμού, με την 36χρονη.γυναίκα να έχει φθάσει στα όρια της και προχώρησε σε καταγγελία σε βάρος του 38χρονου στις αστυνομικές αρχές για ενδοοικογενειακή ψυχολογική και σωματική βία και για τον κατ' εξακολούθηση βιασμό της, με αποτέλεσμα τη σύλληψη του δράστη.
Την καταγγελία της γυναίκας επιβεβαίωσε στις αρχές και η 17χρονη κόρη τους, η οποία έπεφτε συχνά θύμα κακοποίησης. Το ζευγάρι έχει δύο ανήλικα παιδιά.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline