Τετάρτη 24 Απριλίου 2024  16:58:13

«Νταμπλ» Ευρώπης για την Ελλάδα από δύο αυτοδημιούργητους ταλαντούχους Έλληνες της Θεσσαλίας και Δυτ. Μακεδονίας – Κορυφαίοι Τεντόγλου-Ντρισμπιώτη τον Αύγουστο. Κύριο

Οι επιδόσεις τους τιμούν την Ελλάδα αλλά καθόλου ορισμένους παράγοντες του αθλητισμού μας.

Νταμπλ για την Ελλάδα!». Με αυτά τα λόγια στα social Media η ευρωπαϊκή ομοσπονδία Στίβου (European Athletics), έκανε γνωστό ότι ο Μίλτος Τεντόγλου και η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, αναδείχθηκαν κορυφαίοι αθλητές-σε άνδρες και γυναίκες- για τον μήνα Αύγουστο.
«Ψηφίσατε τον Μιλτιάδη Τεντόγλου και την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ως Αθλητές του Μήνα!», προσθέτει η European Athletics, αναφερόμενη στο σχετικό διαγωνισμό της στα Social Μedia.
Ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο ήταν νικητής στο μήκος στο Ευρωπαϊκό του Μονάχου με άλμα στα 8,52 μ., επίδοση που αποτελεί και ρεκόρ διοργάνωσης.
Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη ήταν νικήτρια σε δύο αγωνίσματα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονάχου, αφού τερμάτισε πρώτη στα 35χλμ. και 20χλμ. βάδην σημειώνοντας μία από τις σημαντικότερες στιγμές της διοργάνωσης.

Οι διεθνείς επιδόσεις τους και το ήθος τους τιμούν την Ελλάδα αλλά καθόλου ορισμένους παράγοντες του αθλητισμού μας.

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline