Τρίτη 23 Απριλίου 2024  23:04:40

Τέσσερα ΟΧΙ Μητσοτάκη με σημασία: 1.Σε ανασχηματισμό με είσοδο Δεξιών βουλευτών 2.σε κανονικό γάμο για gay και λεσβίες. 3. για εκλογές νωρίτερα από Απρίλιο-Μάιο. 4. για ξεχωριστό νόμο περί γυναικοκτονίας. Κύριο

Και ένα ΝΑΙ ότι δεν θα έχει αντίρρηση να συναντηθεί με τον αμετροεπή και απειλητικό Τ. Ερντογάν, που δεν φοβίζει τους Έλληνες.

Τα σενάρια περί αλλαγής του εκλογικού νόμου έκλεισε με τον πλέον επίσημο και εμφατικό τρόπο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη διάρκεια της εφ' όλης της ύλης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στα πλαίσια της ΔΕΘ 2022. Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε πως έχει δεχθεί εισηγήσεις περί αλλαγής, ωστόσο επεσήμανε πως «δεν είμαι κωλοτούμπας και έχω πει πως οι κανόνες του παιχνιδιού είναι σταθεροί και δε νοείται να αλλάξουν πριν τις εκλογές».

Τέσσερα ΟΧΙ Μητσοτάκη με σημασία: -1.Σε ανασχηματισμό με είσοδο Δεξιών βουλευτών μέχρι τις εκλογές
-2.σε κανονικό, θεσμικό-νόμιμο γάμο για gay και λεσβίες, παρά την ευνοϊκή πολιτική της Κυβέρνησης μέχρι τώρα στο κίνημα ΛΟΑΤΚΙ. 3. για εκλογές νωρίτερα από Απρίλιο-Μάιο, δηλαδή νωρίτερα από την συμπλήρωση της τετραετούς θητείας. 4. για ειδικό-ξεχωριστό νόμο περί γυναικοκτονίας, η οποία πρέπει να καταγγέλλεται αυστηρά αλλά να καταδικάζεται με τον νόμο για την ανθρωποκτονία κάθε άνθρωπου..

Προσθήκη σχολίου

Βεβαιωθείτε ότι εισάγετε τις (*) απαιτούμενες πληροφορίες, όπου ενδείκνυται. Ο κώδικας HTML δεν επιτρέπεται.

Πολυμέσα

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline